23948sdkhjf

Gummimåtter til al slags beskyttelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Produceres hos Gravlund Industrigummi i alle seriestørrelser

Virksomheden, som har egen produktion i Ballerup ved København, kan specialfremstille støbte gummimåtter i en udformning og en gummikvalitet, som fuldstændig er tilpasset kundens behov.

Sådanne måtter efterspørges blandt andet i Vindindustrien til beskyttelse af vindmølleudstyr. Måtterne bruges eksempelvis ved transport, hvor store vinger skal håndteres, hvilket kræver særlig beskyttelse.

Gravlund Industrigummi producerer også specialfremstillede gummimåtter til togvogne. Typisk fremstilles forme med de nøjagtige mål, hvorefter måtterne produceres i en egnet gummikvalitet. Vi producerer ofte i brandhæmmende gummi, som samtidig skal kunne modstå stort slid.

Er du interesseret i at høre mere om vores produktion af gummimåtter, eller har du et andet projekt, du ønsker rådgivning om, hører vi gerne fra dig på telefon 4466 9830 eller på email info@gravlund.dk. Du kan læse mere om virksomheden på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser
  • ISO certificeringer: ISO 9001:2015, ISO14001:2015 og ISO45001:2018
  • AAA rated for 6. år i træk

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.063