23948sdkhjf

Mål lækage- og krybestrømme i eltavlen, batterier & ladere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elma Instruments A/S

Elma 9400 er et banebrydende tangmultimeter, da det både måler AC og DC strømme i en opløsning på 0,1 milliampere, hvilket gør tangen uundværlig mange steder.

Elma 9400 er et banebrydende tangmultimeter, da det både måler AC og DC strømme i en opløsning på 0,1 milliampere, hvilket gør tangen uundværlig mange steder. Små forbrug og krybestrømme der aflader batteriet og jord-og stelfejl der udkobler elinstallationen, kan føre til langvarige fejlfindinger. Elma 9400 kan spare ekstremt meget tid ved direkte at måle fejlstrømmene.

På autoværkstedet og marinaen
Med Elma 9400 kan selv de helt små DC strømme måles og synderen, som langsomt aflader batteriet, kan derfor direkte måles. Ved stelfejl og dårlige forbindelser, kan de alternative strømveje også afdækkes og hjælpe til fejlfinding. Måler også mindre belastninger som f.eks. lys osv. op til 10A. Da instrumentet er højeste elektriske sikkerhed KAT IV, er det også velegnet til måling og fejlfinding på mindre driftsstrømme på elbiler.

I eltavlen og installationen
Da Elma 9400 unikt både måler AC og DC lækagestrømme, kan instrumentet anvendes til både kontrol før idriftsætning og fejlfinding ved jord- og stelfejl med f.eks. udkobling af HPFI, også på type B med DC fejlstrømme. Meget elektronik påtrykker, tilsigtet eller utilsigtet, DC lækager, som kan summere op og blive farlige, hvilket Elma 9400 også kan hjælpe til at afdække. Instrumentet kan samtidig måle belastningsstrømme, som ikke overstiger 20A AC, og dermed bruges som standard tangmultimeter.

På batterier og batteriladere
Elma 9400 måler direkte DC ladestrømme, eller belastningen af batteriet op til 10A DC. Det kan både hjælpe med at afdække om laderen leverer hvad den skal og om afladningen af batteriet skyldes for højt stand-by forbrug. Eller om batteriets kapacitet er forringet og test af batterier, og måske batteriskift, er nødvendigt.

Multi-tool i instrumentindpakning
Ud over at være et AC og DC lækage- og tangamperemeter har Elma 9400 også standard multimeter funktioner som TRMS AC og DC spændingsmåling op til 300V i højeste KAT IV sikkerhed, kontinuitet og modstandsmåling. Desuden er instrumentet forsynet med bl.a. baggrundsbelyst display, min/max, datahold samt auto nul funktion. Leveres klar til brug i taske med batterier, prøveledninger og dansk manual.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elma Instruments A/S

Ryttermarken 2
3520 Farum
Danmark
Elma Instruments A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093