23948sdkhjf

Formstøbte membraner og bælge efter specialmål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Gravlund Industrigummi producerer specialtilpassede membraner og bælge i egne, danske produktionsfaciliteter

En membran skal typisk være stærk, kunne modstå tryk og have en bevægelig struktur, så den effektivt kan adskille to forskellige miljøer. Designet afgør om funktionaliteten bliver optimal, så membranen kan opfylde de ønskede krav til slidstyrke og bevægelighed.

Vi kan levere membranerne med indstøbt lærred, gevindindsatser og lignende. Er der specielle krav til certifikater, tilbyder vi en gummikompound, der lever op til den ønskede dokumentation. Alle gummikompounds stammer udelukkende fra europæiske gummiblanderier for at sikre høj, ensartet kvalitet.

Kompetent rådgivning

Som dansk leverandør med egen produktion kan vi være tovholder på hele processen fra udvikling til færdigt produkt. Vi rådgiver således om den optimale udformning og det materiale, der er mest velegnet til det miljø, membranen skal indgå i. Gennem en årrække har vi opbygget stor ekspertise i støbning af kundetilpassede membraner, uanset hvilken industri, de benyttes i.

Alle ordrestørrelser imødekommes.

Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne på telefon 44669830 eller på email  info@gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 6. år i træk den højeste kreditrating, AAA.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.079