23948sdkhjf

Interpack messen er udskudt - se Dorners stand virtuelt

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Dorners Interpack stand var klar og skulle demonstrere, hvordan forskellige transportørløsninger fungerer sammen.

Selvom Interpack 2020 er blevet udsat til begyndelsen af næste år, kan folk stadig besøge Dorners stand og se alle de spændende transportørsystemer, der vises.

Den interaktive side fremhæver de tre transportbånd, der ville have været vist på messen i Düsseldorf, Tyskland.

Dorners stand til Interpack 2020 var sat op til at demonstrere, hvordan forskellige transportørløsninger fungerer sammen. Ved hjælp af en kombination af transportbånd og slisker demonstrerer Dorner et fuldt forløb på en fleksibel produktlinje.

Sådan fungerer de sammen
Dorners stand var indstillet til at køre en komplet produktionslinje af fleksible pakker ved hjælp af følgende løsninger:

  • FlexMove
    FlexMove transportører med en fleksibel kæde fås i forskellige muligheder. Fordelene er en forbedring af funktionalitet, produktionshastighed og nøjagtighed og ikke mindst frigørelse af værdifuld gulvplads.
  • 2200-serien
    Transportører i 2200-serien er højtydende transportbånd med lav profil, der er designet til at spare tid og reducere vedligeholdelse.
  • AquaGard 7350
    AquaGard 7350 sanitære ransportører har et robust og holdbart design, der er perfekt til hurtig og effektiv rengøring. Det unikke kædedesign giver kapacitet til op til 4 kurver på en enkelt transportør.

Fordelene ved Dorners emballageløsninger:
For at få produktionen til at flyde hurtigt og problemfrit skal dine transportsystemer og tilbehør fungere med maksimal effektivitet. Dorner tilbyder tilpassede emballageløsninger, der øger fleksibiliteten til en mere effektiv produktion. Det modulopbyggede design på emballagetransportøren er ideel til enhver applikation i industrien og understøtter fremtidige behov. Løsningen kan hjælpe med at kontrollere produktstrømmen ved at flette, aflede, guide og styre hastigheden.

Tilpas din løsning med DTools
Dorner tilbyder DTools, der er en enkel online konfigurator, hvor du nemt kan designe din egen løsning.

Og med funktionen 3D Preview kan du modtage opdateringer i realtid, mens du designer og ændrer i dine transportsystemer. Når du bygger dit transportbånd i DTools udarbejdes der samtidig en 3D CAD-model, der matcher dit design.

Klik her for at begynde: www.dornerconveyors.com/europe

Klik her for at begynde din virtuelle Interpack oplevelse af Dorners stand

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062