23948sdkhjf

NORDCON APP viser sit værd i praksis

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

Med NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT BluetoothStick tilbyder NORD DRIVESYSTEMS en praktisk måde til mobil og trådløs vedligeholdelse samt idriftsættelse af NORD frekvensomformere.

Omfattende feltforsøg med udvalgte kunder har allerede givet positiv feedback og værdifulde forslag til yderligere optimering af appens brugerfordele.

NORDCON APP til mobil vedligeholdelse og idriftsættelse af frekvensomformere fra NORD beviser sin værdi i praksis. Den muliggør diagnose, analyse, parametrisering og overvågning af drevsystemer fra NORD ved hjælp af en mobil serviceterminalenhed. NORDAC ACCESS BT er en Bluetooth-nøgle, som bruges direkte med frekvensomformeren - dette sikrer bekvem mobil adgang til drevets data samtidig med fuld adgangskontrol.

Et pilotprojekt for en landbrugsvirksomhed gjorde for eksempel en automatisk kvægbørste til en realitet. Her styrer omformerens PLC en gearmotor ved automatisk reversering og integrerer en vibrationssensor. Appen var meget nyttig til idriftsættelse og finjustering af systemet, som blev installeret flere meter over og inden for dyrenes besætningsområde. Besøgende og gæster på NORD's udstillingsstande og idéfora har allerede benyttet lejligheden til at teste systemets intuitive drift.

De har bidraget med værdifulde tip til systemets optimering og fremtidige forbedringer. Felttestfasen blev for nylig afsluttet med succes. NORDCON APP er nu tilgængelig hos Google Play Store og Apples App Store.

NORDCON APP og NORDAC ACCESS BT fås til al NORD drevelektronik og kan anvendes sammen med decentrale frekvensomformere samt styreskabs løsninger og med valgfrie moduler.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.062