23948sdkhjf

Så effektiv som muligt: Den nye NORD IE5+-motor

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

Den nye IE5+-synkronmotor fra NORD sætter standarder for effektivitet, effekttæthed og økonomi. Fås fra andet kvartal 2020.

Højeste driftseffektivitet: Sammenlignet med den nuværende IE4-serie opnår den nye motorgeneration fra NORD en betydelig reduktion af tab og opnår en effektivitet, der ligger markant over effektivitetsklasse IE5. Den uventilerede motor med glat overflade opnår sin høje effektivitet over et bredt drejningsmomentområde, hvilket gør den optimalt egnet til drift i delbelastningsområdet. Takket være det hygiejniske wash-down-design er den let at rengøre. Den udmærker sig også ved høj korrosionsbestandighed - ideel til brug i hygiejnefølsomme områder.

Med sit brede frekvensområde, overbelastningskapacitet og høje effekttæthed er den kompakte IE5+-motor ideel til at nedbringe antallet af versioner. Reduktionen af de anvendte drevversioner resulterer i betydelige fordele for brugeren, såsom mindre administrationsomkostninger og enklere fremstillings-, logistik-, lagrings- og serviceprocesser. I kombination med den høje effektivitet kan TCO reduceres betydeligt.

Den nye IE5 +-motor kan kombineres med NORD-gear og drevelektronik som et modulopbygget system og vil være tilgængelig fra andet kvartal 2020. Den lanceres i begyndelsen i en størrelse til effektområder:fra 0,25 til 1,1 kW med et kontinuerligt drejningsmoment fra 1,6 til 4,8 Nm. Serien udvides gradvist med flere størrelser og effektområder.

I korte træk:

  • Seneste generations synkronmotor med permanent magnet (PMSM)
  • Effektområde fra 0,25 til 1,1 kW i en enkelt størrelse
  • IEC B14 flange-montering, IEC B5 flange-montering, NEMA C-front flange-montering, direkte montering på alle NORD-gearenheder
  • Kontinuerligt drejningsmoment på 1,6 til 4,8 Nm i en enkelt størrelse
  • Hastighedsområde fra 0 til 2.100 o/min.
  • Valgfrit med nsd tupH overfladebehandling og beskyttelsesklasse IP69K
  • Indkoder integreret i motoren som standard; mekanisk bremse integreret som ekstraudstyr

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Send til en kollega

0.266