23948sdkhjf

Kompakt sensor med diagnostisk system

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

-til Industri 4.0 og fremtidens intelligente fabrik

Overvåg og garantér produktionen med den kontaktløse sikkerhedssensor - SRF.

SRF er en forkortelse af Safety RFID og er en kompakt sensor, der vil være med til at øge produktionen i din intelligente fabrik. Det der gør SRF speciel er, at den overvåger afskærmninger, såsom klapper, døre og låger fra et centralt sted og med 20 forskellige diagnostiske data for hver sensor, gør den egnet til Industri 4.0.
Her kan det nævnes, at overvågningen kan ske, blandt andet, i en maskinpark med flere tilgange. Åbnes en af disse tilgange under produktion, vil SRF sensoren opfange dette og beskytte operatøren, ved at slukke for maskinen og forhindre den i at blive tændt igen, så længe sikkerhedsanordningen ikke er korrekt lukket.

Ved SRF er det diagnostiske system indbygget i sensoren og indsamler data til intelligent produktion. Informationen bliver sendt til maskinstyringssystemet via I/O Link eller alternativt til en smartphone ved brug af NFC teknologi. På den måde hentes de 20 forskellige parameter af diagnostisk data og gøres tilgængelig for hver enkelt sensor, også når disse er serieforbundet. Det essentielle ved den data, der indsamles, er at den kan bruges til at sikre effektivt vedligehold af maskinen og forhindre omkostningsfulde produktionsstop. Ydermere opnår man sikkerhedskategori PL-e/cat. 4 med SRF.

Med den kontaktløse SRF sikkerhedssensor kan du undgå produktionsstop i fremtiden med såkaldte ”early warnings”, hvor man kan afhjælpe et muligt problem. Sensoren overvåger flere parameter og melder tilbage, hvilke steder der kan opleve mulige problemer. Fremtidig overvågning er især vigtigt for Industri 4.0 og intelligente fabrikker. Slutteligt kan det nævnes at SRF sikkerhedssensor er perfekt til opgaver, der inkluderer emballeringsmaskiner og udstyr, træbearbejdnings-, drejnings-, sprøjtestøbe- og fræsemaskiner, samt til maskiner inden for fødevareindustrien. Hertil skal det nævnes, at SRF både kan benyttes til komplekse løsninger, samt ved stand alone løsninger.

For yderligere infomation og demonstration af produktet, tag gerne kontakt til
vores salgsingeniører her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

Kontaktløs sensor SRF

Send til en kollega

0.093