23948sdkhjf

NU - I dag torsdag kl 11.00 - Lær mere om støbegods

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elcee ApS

Støbegods har mange fordele i forhold til svejste eller CNC bearbejdede komponeter. I løbet af dette webinar forklarer vi disse fordele, og hvordan brug af støbegods kan optimere dine metal komponenter.

 

Fordele og ulemper ved brug af støbning generelt, hvad skal man være opmærksom på og hvilke fordele der er ved støbning, som man ikke lige tænker over.

Med støbning kan der laves stærkere,  bedre og billigere komponenter, som tilmed ser pænere ud !

Vi giver på dette webinar en introduktion til hvor du med fordel kan anvende støbegods til styrkemæssigt at forbedre dine produkter, vægtoptimere og samtidigt opnå store økonomiske gevinster, med flot designede komponenter.

Dette er en del at vores interne Elcee Akademi program der i anledning af COVID-19 bliver gjort gratis tilgængelige for alle.  Du kan se de første 6 kurser der er gjort offentlige på dette link og tilmelde dig online.

Kurset henvender sig primært til:

Ingeniører

Teknikkere

Indkøbere

Designere 

- og alle andre der beskæftiger sig med metal komponenter og som ønsker at udvide sin horisont med andre produktionsteknologier end traditionel svejsning og CNC bearbejdning. 

Vi ses til 30 spændende minutters kursus med masser af viden om  støbegods komprimret effektivt - Prøv det nu mens vi udbyder dette lynkursus gratis til alle.

Eller se hele vores seminar program for maj måned: https://elceegroup.com/elcee-academy/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elcee ApS

Skagensvej 334
Hjørring by.
9800 Hjørring
Danmark
Elcee ApS

Send til en kollega

0.079