23948sdkhjf

Ny Heavy Duty Serie fra Bernstein

| Medlemsnyhed | Indrykket af BERNSTEIN A/S

- Ny generation af endestop med mulighed for op til 4 kontaktsæt

Når det gælder sikkerhed i industrisektoren, er Bernsteins produkter en pålidelig og gennem-prøvet løsning og nu kan vi præsentere en ny heavy duty serie, designet til brug i barske miljøer, hvor der er hård belastning og slid.

Det helt unikke ved endestop-serien er, at den er modulopbygget, med et robust hus og en bred vifte af aktuatorer. Helt specifikt tilbydes mere end 20 forskellige aktuatorer, hvilket giver op mod 200 forskellige kombinationsmuligheder. Ydermere kan de nemt roteres eller ændres. De produceres på fabrikken i Tyskland, hvor der kan garanteres hurtig levering. Fra ordreafgivelse er leverings-tiden ca. 3 arbejdsdage. Ved større ordre kan dette variere.

Vores nye standard switch, IN73, er udført i kunststof, hvilket giver et robust kabinet. Det smarte ved IN73 er, at aktuatorer nemt kan udskiftes ved hjælp af et kliksystem, hvilket effektiviserer produktionen. Inden for maskin- og anlægsteknik anvendes det som positions- og sikkerhedsafbryder i barske miljøer, da den har yderligere fastgørelseshuller for at opnå en sikker installation. Den er efterfølgeren til IN65, der har et lignende modulær design, men der er én vigtig forskel. Mens C14-afbryderindsatsen har 2 kontaktsæt, kan IN73 udstyres med C17-afbryderindsatsen med 4 kontaktsæt.

MN78 er metalversionen af IN73 og er modulopbygget, med et robust metalkabinet, samt en bred vifte af metalaktuatorer. Ligesom med IN73 tilbyder MN78 yderligere fastgørelseshuller til sikker installation. Den kan udstyres med op til 4 kontaktsæt. Barske miljøer, udendørs arealer eller høje mekaniske belastninger er ikke noget problem for MN78.

Ønsker du at vide mere om vores nye heavy duty serie? Klik her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BERNSTEIN A/S

Sindalsvej 30
8240 Risskov
Danmark
BERNSTEIN A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063