23948sdkhjf

Pakketape: Stil krav til din leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

Faktisk er det ikke ligegyldigt hvilken pakketape du anvender. Tapen kan nemlig have stor indflydelse på din økonomi, arbejdsmiljø, miljøet mv. Derfor mener vi det er vigtigt at du stiller krav til din pakketape.

For mange kan det måske virke som spild af tid at diskutere om du skal bruge den ene eller den anden type tape, men for dem der arbejder med tape hver eneste dag, blandt andet til lukning af papkasser er det VIRKELIG vigtigt at man vælger den rigtige tape leverandør samt den rigtige type tape.

Men hvordan finder man så frem til den bedst mulige tape til den rigtige pris?

1) Køb tape hos en leverandør der ved noget om produktet
Det er vigtigt at du får den bedst mulige rådgivning og vejledning til hvilken tape der passer bedst til dit behov. På den måde sikrer du at du for det første får en tape der virker og samtidig undgår du at bruge unødvendige penge ved enten at anvende en for dyr tape eller anvende for meget tape.

 2) Vælg en leverandør med erfaring
Der findes et hav af forskellige typer tape, men der findes også et hav af forskellige kvaliteter. En PP hotmelt tape 50 mm x 66 m er altså IKKE ens hos alle leverandører. Nogle producenter eksperimenterer med at putte mindre lim på tapen, lave folien tyndere mv. det kan give store udsving i kvaliteten. Sørg derfor for at din leverandører har erfaring inden for området og har valgt at levere tape fra en producent der ved hvad de laver. Se vores udvalg her.

 3) Skån dine kolleger og medarbejdere
Skal du lukke mange papkasser i løbet af en dag kan det være virkelig hårdt at anvende en tape med en meget stram afruldning, som en PVC tape typisk vil være. Mange er glade for den støjsvage akryl L/N tape

4) Interesserer du dig for miljøet?
Ud over at finde frem til den tape der passer bedst til dit behov er en vigtig ting for nogle os hvordan man skåner miljøet på bedst mulig vis. Med hensyn til pakketape kan det gøres på forskellige måder, ved f.eks. at bruge så lidt tape som muligt, ved at anvende en tape typer der skader miljøet mindst muligt mv.

Danmarks mest erfarine leverandør af pakketape
Hos ALBE Emballage A/S har vi siden firmaet blev grundlagt i 1981 beskæftiget os meget med tape og det er derfor én af vores store styrker i dag. Med vores viden og erfaring er det vigtigt for os at fortælle den danske industri at de altså ikke bare skal “nøjes” med en tape. De skal sætte krav til den og KUN anvende den bedst mulige.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.093