23948sdkhjf

Luftovervågning på arbejdspladsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Mange olietåge-producerende maskiner medfører en lang række farlige stoffer på arbejdspladsen.

Disse forureninger kan omfatte støv, røg, dampe, fibre, gasser og mikroorganismer. Afhængig af stoffet og omfanget af eksponering, kan medarbejderne opleve en vifte af sundhedsskadelige virkninger, der potentielt kan føre til en række sygdomme.

I Danmark er det forbudt at genbruge den filtrerede luft direkte fra maskinværktøjet. Dvs. luften må ikke recirkuleres, men skal føres helt ud af lokalet ved hjælp af et udsugningssystem evt. via en varmeveksler.

Filtermist olietågeudskiller hjælper med at overholde retningslinjerne ved at reducere mængden af luftbårne forurenende stoffer.

Medarbejdersundhed er også vigtig for at reducere sygdom, der har en negativ indvirkning på produktiviteten i virksomheden. Luftovervågningen vil indikere omfanget af den forekommende eksponering overfor medarbejderne og fremhæve effektiviteten af eventuelle kontrolforanstaltninger. Resultaterne skal sammenlignes med relevante grænseværdier, for at afgøre behovet for forbedringer.

Filtermist kan netop rådgive om effektiviteten af kontrolforanstaltninger og hjælpe med udformningen af hensigtsmæssige strategier for risikostyring.

Hvornår skal du bruge luftovervågning?

  • Hvor der er en alvorlig risiko for sundheden ved indånding af stoffet.
  • For at kontrollere, at grænseværdier ikke overskrides.
  • For at kontrollere, at din eksponeringskontrol er god nok, eller hvis du har brug bedre.
  • For at kontrollere, at nye kontroller fungerer godt nok.
  • Efter proces- eller produktionsændringer, der betyder eksponeringen kan have ændret sig.
  • For at vise om der er behov for helbredskontrol.
  • Som forsvar mod et forsikringskrav.

Service monitor
F Monitor giver en nøjagtig, umiddelbar og letlæselig indikation af, om dit olietåge indsamlingssystem fungerer effektivt eller om det har behov servicering.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Vi følger med udviklingen og sørger hele tiden for at være på forkant med den nyeste viden og de nyeste teknologier inden for industrimiljøet, så vores kompetencer hele tiden matcher behovene i industrien. Nogle af de opgaver vi har stor erfaring inden for er blandt andet eliminering af olietåge.

Du kan læse mere om Filtermist løsningerne i linket herunder
www.avsdanmark.dk/produkter/filterteknologi/olietaageudskiller

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094