23948sdkhjf

"Vi er meget tilfredse med PostNords kurerservice"

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

"Hos TONI Copenhagen er vi meget tilfredse med den høje kvalitet og fleksibilitet som PostNord udviser, hvad end vi har behov for faste afhentninger eller hasteforsendelser" siger Mark Christiansen, TONI Copenhagen

På Valhøjs Alle i Rødovre ligger den mere end 100 år gamle virksomhed TONI Copenhagen. Virksomheden er kendt for sine historiske armaturer heriblandt Christiansborg Armaturet, som blev designet til renoveringen af Christiansborg efter branden tilbage i 1884. Siden har virksomheden designet og produceret alle deres kvalitetsarmaturer i Danmark.

- Med produktionsenheder både på Sjælland og i Jylland, har vi oftest behov for transport af materialer og armaturer frem og tilbage. Her har vi valgt PostNord’s kurerservice som vores fortrukne transportør, udtaler Mark Christiansen, Direktør for TONI Copenhagen.

Han forsætter:

– Vi går meget op i kvalitet og omhyggelighed når det kommer til vores produkter. Derfor har vi et behov for at få transporteret følsomme og dyrebare materialer på paller fra A til B flere gange om måneden. Vi er altid meget tilfredse med den service, fleksibilitet og omhu som PostNord’s kurerservice udviser. Dette er uanset om der er tale om en planlagt afhentning eller vi ringer med kort varsel.

Vi leverer 24/7 - 365 dage om året – også til dig!

Har du også et behov for faste afhentninger med direkte levering eller brug for at have en transportør i baghånden til når det skal gå rigtig stærkt? Med PostNord Kurer kan vi servicere dine behov 365 dage om året - uanset kompleksitet og størrelse. Du kan læse mere om dine muligheder her eller kontakte os på 70 200 200 for at blive oprettet og booke din første forsendelse. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.094