23948sdkhjf

Støt underskriftsindsamling for et bedre indeklima

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Condair støtter underskriftsindsamling til WHO om fastsættelse af retningslinjer for en minimumsgrænse for luftfugtighed i offentlige bygninger.

Corona pandemien har gjort verden bevidst om faren ved smittespredning via luftpartikler, og for at reducere risikoen for spredning af luftbårne vira er vi nødt til at ændre på nogle ting. 

Flere studier påviser, at ved at bibeholde en relativ luftfugtighed i bygninger på 40-60%, er det muligt at minimere risikoen for smittespredning af vira såsom influenza og forkølelse. 

Nu er Dr. Stephanie Taylor, konsulent i Infektionskontrol, ved Harvard Medical School gået ind i kampen om et bedre indeklima. Hun opfordrer Verdenssundshedsorganisationen (WHO) til at gennemgå det eksisterende videnskabelige bevismateriale, der viser sammenhængen mellem luftfugtighed og helbred og at anbefale en minimumsgrænse for relativ luftfugtighed inden døre i offentlige bygninger.

En sådan minimumsgrænse på 40%RH kan være med til at reducere risikoen for luftvejsinfektioner og mindske sygefraværet for både børn og voksne. 

Condair støtter Dr. Stephanie Taylor, som står i spidsen for underskriftsindsamlingen sammen med en række forskere og vi beder derfor om din hjælp og underskrift og at støtte op om et bedre indeklima.

Læs mere og støt med din underskrift


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.078