23948sdkhjf

Udlært fra EL:CON Slagelse og på vej mod nye mål

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Ebbe Lyse og Alexander Doktor Hallengreen er d. 3. juli 2020 udlært elektrikere fra EL:CONs afdeling i Slagelse.

Begge startede de deres læretid i Espenheins Eftf., der efter opkøb sidste år nu er en del af EL:CON-familien. ”Afdelingen har samme sjæl, men man kan godt mærke, at der med en stor virksomhed er flere ambitioner, og man rejser sig virkelig i flok”, fortæller Ebbe om overgangen til EL:CON. 

I løbet af læretiden har Ebbe og Alexander blandt andet arbejdet på flere sygehusprojekter, industri og senest, beretter Alexander, har han kørt selvstændigt ud på serviceopgaver. De er dog klar til endnu flere faglige udfordringer.   

Både Ebbe og Alexander har taget EUX-uddannelsen og dermed haft en blanding af gymnasiale og eltekniske fag. De beskriver uddannelsen som meget komprimeret men god, hvis man vil videreuddanne sig – og det vil både Ebbe og Alexander. De tager turen til Fredericia, hvor de skal læse til maskinmester til august. ”Ebbe og Alexander har været vellidte blandt deres kolleger, og så har de klaret sig rigtig godt i skolen, så jeg kan godt forstå, at de gerne vil læse videre,” udtaler servicechef Lars Rasmussen. 

Teltpælene bliver for Ebbes vedkommende rykket op med det samme, så inden han starter på skole, er der tid til at give den en skalle som nyudlært svend i EL:CONs afdeling i byen. ”Hele min familie bor i Jylland og som barn boede vi på Grønland”, fortæller Ebbe og forklarer at skiftet mellem landsdele således ikke er noget, der skræmmer ham.

Alexander følger til august og er også klar til at påbegynde uddannelsen, han håber, ender ud i et job som ansvarlig for elteknik og energioptimering på en fabrik.     

Stort tillykke med svendebrevet til Ebbe og Alexander!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.094