23948sdkhjf

DINA præsenterer ny sensor-løse hastighedsovervågningsmodul

| Medlemsnyhed | Indrykket af PRO-CONSULT

Det har aldrig være lettere at programmere og fejlfinde på hastighedsovervågning, end det er med det nye DN3PD2 sensor-løse modul fra Dina.

DN3PD2 indeholder samme sikkerhed som dens forgænger - DN3PD1 – og det betyder, at den uden hjælp fra en sensor, kan se hvor hurtigt din motor kører. Modulet kan melder fejl hvis hastigheden falder under eller stiger over en ønsket frekvens – og så er den UL og TÜV godkendt, samt følger kravene til sikkerhedsklasse 4 / PL e.

DN3PD2 skiller sig ud ved programmering via det gratis værktøj GO:BEYOND. Modulet kan let sættes op til de ønskede områder, og man har også mulighed for at fejlfinde live.
En fed feature er, at man kan gemme sit projekt, og der med let lægge det ud i flere moduler, hvilket gør det let at bygge ind i maskiner, selv sent i projektfasen eller efter. Programmet giver også mulighed for at printe ud, så man let kan få det med i maskindokumentationen

DINA er en af Tysklands fører producenter af sikkerhed PLC og moduler og en vigtig samarbejdspartner hos PRO-CONSULT.

Ønsker du vide mere så kontakt PRO-CONSULT, vi står klar til at hjælpe med at finde det passe modul til jeres produktion.

PRO-CONSULT Nordens mest alsidige leverandør/reparatør af elektronik til industrien.
Kontakt os på telefon +45 4648 2060 eller office@proconsult.as
Læs mere om os på: www.proconsult.as


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PRO-CONSULT

Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Danmark
PRO-CONSULT

Send til en kollega

0.11