23948sdkhjf

Få 4 tips til at skabe løsninger, der aldrig bliver gamle

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

Nøglen ligger i en rigtig start, teknisk snilde og forståelse for specifik proces og forretning – og allervigtigst hvordan det ændrer sig.

Tænk på følgende processer, når du planlægger dit projekt

1. Planlægning & Specificering – Det handler om at komme rigtigt fra start og forstå hvad du/vi skal vide/ikke vide lige nu

2. Udvikling af fremtidssikret løsning – Udvikl kun løsninger, hvis præmis også er fremtidig udvikling

3. Dokumentation, indkøring og test – Find og identificér hurtigt rette niveau for dokumentation og forhold dig kritisk til, hvad der gør fremtidig udvikling nem

4. Vedligehold – Udvikl din løsning løbende som du møder nye behov og ambitioner

Planlægning og Specificering
Kobl dit projekt på et team af specialister, som er med dig fra start til slut; fra at generere nye ideer, implementere løsninger og frem til at sikre, at løsningen effektivt udføres og lige så vigtigt er gjort klar til fremtiden. Du bliver rådgivet om alternativer, nye muligheder og sammen identificerer vi de områder, der kan optimeres – vi ved hvor vi kan starte og hvor vi kan udvikle og optimere undervejs.

Udvikling
Løsningen og måden at løse dit projekt på vil ofte være en kombination af skræddersyede løsninger med standardfunktionalitet og metoder, hvor det er smart. Eksperter på området spotter hurtigt hvor du kan spare med standardløsninger og hvor du kan lave geniale løsninger ved at skræddersy en løsning til netop dit projekt. Det kan vi i AN GROUP fordi vi har en omfattende viden og erfaring fra de mange brancher, vi har arbejdet med siden 1977, samt de nyeste teknologier, systemer og programmeringssprog. 

Dokumentation og Indkøring
Dokumentation og instruktioner bør være en del af løsningen – forberedt til udvikling. Det rette niveau for dokumentation sikrer, at du er i stand til at vedligeholde dit udstyr, din proces eller faciliteter fremadrettet – fordi det er lavet på en måde, som gør din videre udvikling nemmere. Vi har i mange årtier testet teknikker for dokumentation, og ved hvordan du rammer rette niveau for vedligeholdelsesvenlige (dokumentations)løsninger, der aldrig bliver gamle.

Vedligehold
Vi tester og sikrer at alt lever op til både need og nice-to krav. Vi forbliver i tæt kontakt efter leverancen for på den måde sikrer vi, at du er tilfreds og har fået som aftalt – og gerne mere til. 

Læs mere om os, vores ydelser og hvordan vi arbejder her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.063