23948sdkhjf

Innodisk imødekommer medicobranchens behov

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Corona-krisen har lagt et stort pres på sundhedsmyndigheder og medico-producenter verden over, og efterspørgslen på medicinsk udstyr og tilhørende moduler samt komponenter er eksploderet.

Innodisk, en førende producent af DRAM, FLASH og perifere enheder i højeste kvalitet, har ydet assistance og support i forbindelse med produktion af respiratorer i Kina, Brasilien og Europa. For at imødekomme behovet bedst muligt har de fordoblet supportkapaciteten på medico-området. 

Innodisk arbejder meget i hele systemer, hvor mange funktioner lægges i hardware – f.eks. cloud-baseret backup og kryptering, som er vigtige parametre i forbindelse med datasikkerhed – mens en softwareplatform samler alle funktioner i én overskuelig pakke. 

Denne teknologi kaldes iCAP™, og her samles AI, IoT, målinger og fysiske placeringer – alt via skyen. Med denne løsning holder man ikke blot øje med patienten i real time, man får også status fra selve udstyret, så der kommer meldinger om f.eks. batteriniveau og intern temperatur. Alt kan ses på et centralt sted, uanset apparatets fysiske placering. 

Innodisk tilbyder hardware med fremragende specifikationer, bl.a. et temperaturområde på -40 til +85 °C, FLASH, der kan overskrives 60.000 gange og har en MTBF på over 3 mio. timer. DRAM fås med Anti- Sulfuration Resistors, Conformal Coating og Side Fill. Næsten alt kan modificeres efter behov, elektrisk som fysisk, så der er rig mulighed for at få komponenter med de rigtige specifikationer. 

M-Comp er systemintegrator for Innodisk, og vi begge hjælper gerne med at finde de rigtige løsninger til dit projekt. På innodisk.com kan du se mere om deres produkter og løsninger. 

Vil du høre nærmere om mulighederne, så kontakt: 
Peter Linnet 
Mobil: +45 3015 2674 
E-mail: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.062