23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kan dine temperaturfølsomme medier holde varmen?

Olier og kemikalier er hotte i alt fra tekstil- til fødevareindustrien, men er dit varmekammer lige så hedt?

Vores vejrbrok bliver sendt til tælling, når de temperaturfølsomme medier ruller deres liste over opbevaringskrav ud. Mens det er muligt at lukke ørene for vejrsangen, er de termisk sensitive medier og deres egenskaber umulige at undvære. Her får du de bedste tips til, hvordan du kan holde dig gode venner med dem ved hjælp af det rette varmekammer.

 

Hede, jævne temperaturer – hele året

Bevæger du dig kun ud i de grønne arealer, når vejret runder de 20 grader? Lige som dig har temperaturfølsomme materialer også egenskaber, som kræver en bestemt temperatur. Her er der ikke plads til udskejelser, og alt efter om deres varmekammer står ude eller inde, er vejret og temperaturen i produktionen de største trusler til materialernes krav om en hed og jævn temperatur.

 

Der findes ikke dårligt vejr: Sådan klæder du dine medier rigtigt på

Det kan virke umuligt at vinde over de højere magter, men her kommer varmekammerets egenskaber ind i billedet. Med de rette komponenter er det muligt at opnå det påkrævede termiske niveau – og klæde medierne rigtigt på. DENIOS’ varmekamre er udstyret med en tæt isolation og en optimal afstemning af opvarmning og cirkulation, så temperaturen sidder lige i skabet – bogstaveligt talt.

 

Fyr op for varmen uden at bidrage til den globale opvarmning

Vil du sikre dig, at det kun er dine medier, der bliver opvarmet? Så er det blandt andet varmekammerets materialer, du skal kigge i sømmene. Her holder tætningsmaterialer og isolation varmen inde, så du ikke fyrer op for fuglene. I ægte DENIOS-stil har vi sikret, at vores materialer lever op til de tyske EnEV-standarder, så du både kan holde energiforbruget nede og miljøvenligheden oppe.

 

Indfri alle dine (mediers) behov – uden at brænde dine penge af

En lang ønskeliste kan til forveksling ligne en dyr regning, men kan faktisk spare dig for selv samme. Med en varmeløsning skræddersyet til dig vil du kunne opnå operationelle besparelser, da varmeløsningen understøtter og forenkler dine processer. Så får du alt det, som du skal bruge, i én løsning – uden at brænde penge af på støvopsamlende funktioner eller ekstraomkostninger.

 

Er du brændt varm på at få dine medier opbevaret ved den rette temperatur?

Så sidder vores rådgivere klar til at fortælle dig mere om vores varmekamre. Fang os på 76 24 40 80 eller læs mere på vores hjemmeside.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173
P nummer: 1013642857

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.097