23948sdkhjf

Fiks kaffemaskinen selv med Moccamaster reservedele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

- sådan gør du

Den syder allerede - kaffemaskinen - og lige om lidt stiger den første duft af kaffe spruttende op fra glaskanden. Starter din morgen med mørk mokka?

Danskerne er en af de mest kaffedrikkende folk i verden, og for de fleste er dagen først rigtigt i gang, når den første kop kaffe er kørt ned. Så kan du egentlig forestille dig en værre start på dagen, end når du - mandag morgen - opdager, at du mangler et par Moccamaster reservedele, før bønnerne kan drikkes?

Du kan reparere dine hvidevarer selv
Har du hænderne skruet rigtigt på? Du behøver ikke dykke dybt ned i værktøjskassen for at montere reservedele til din Moccamaster eller andre af hverdagens hjælpemidler.

Reservele til Moccamaster er nemlig ikke ensbetydende med, at du skal fifle med teknikken. Tabte du glaskanden en tidlig mandag morgen, eller har filterholderen kørt så mange kopper kaffe igennem, at det er tid udskiftning?

Termokander, kolber, tragter og filterlåg er reservedele til Moccamaster, som selv den mindst handy i kongeriget kan finde ud af at skifte uden at tilkalde professionel assistance.

Du får brug for mere end Moccamaster reservedele til en god kop kaffe
Skandinavien er det sted i verden, hvor de fleste brygger den daglige kop kaffe på en elektrisk kaffemaskine. Er du en af dem, der undgår håndbryg? Så har du fra tid til anden brug for reservedele til din Moccamaster, men ved du, hvad det ellers kræver at brygge en god kop kaffe?

Vælg bønner til din bryg
Bønnerne er mindst lige så vigtige som de rigtige reservedele til Moccamaster. Det er jo dem, der giver kaffen volumen.

Ved du, hvordan bønnerne får smag? Det gør de gennem ristningen, og jo mere mørke den er, jo stærkere er smagen af mokka.

Vandet er også vigtigt
Skal du ofte skifte reservedele på din Moccamaster på grund af kalk? Din filterkaffe består faktisk af 98,5 % vand, og netop derfor oplever mange, at kaffemaskinen hurtigt kalker til. 

Den bedste kaffesmag får du derfor, hvis du jævnligt afkalker din maskine. På den lange bane vil den også holde længere med en kærlig behandling.

Find de rigtige reservedele til dine hvidevarer
River du dig tit i håret over, at teknikken driller derhjemme? Det kan give hovedbrud, når vaskemaskinen, fryseren, køleskabet eller kaffemaskinen pludselig holder en ufrivillig pause.

Heldigvis behøver du ikke at hive hele hårpragten af, for der er faktisk ikke nogen grund til at skifte maskinparken. Du finder mange reservedele til hvidevarer, og de ofte kan være løsningen på dit problem.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063