23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CNC-fræsning af POM blokke til nye vandbehandlingsanlæg

Ishøj Mekaniske har de seneste tre år leveret POM-plast komponenter i blokke til BWT Danmark. Blokkene fræses på vores 5-akset CNC bearbejdningscenter, MATSUURA MX-520 og bruges i vandbehandlingsanlæg.

Vandbehandlingsanlæggene leveres af BWT Danmark til blandt andet hotel- og restaurantbranchen.

Ishøj Mekaniske og BWT Danmark er næsten naboer og har et lokalt tæt samarbejde. Det styrker desuden vores udvikling af nye produkter til vandbehandlingsanlæg for erhvervskunder.

Ishøj Mekaniskes leverancer hjælper BWT Danmark på flere måder. BWT Danmark kan selv producere sine anlæg hurtigere, og økonomien i produktionen forbedres også:

 ”Det er en fordel for os at få POM-plast komponenterne i blokke. Alternativet er at købe andre produkter og selv bruge tid på at samle disse komponenter. Processen glider derfor hurtigere i produktionen, da vi har mindre at samle på vandbehandlingsanlæggene. På den måde sparer vi både tid og ressourcer,” siger product manager fra BWT Danmark, Lars Jensen, og fortsætter:

”Vi er generelt meget tilfredse med Ishøj Mekaniske som leverandør af POM-plast komponenter i blokke. De leverer til tiden og altid i den samme høje kvalitet.”

Komponenter til vandrensningsanlæg
Ishøj Mekaniskes leverancer af POM-plast komponenterne i blokke bruges til fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg. Anlæggene forbedrer vandkvaliteten ved at rense vand mekanisk og fjerner kalk, mineraler, bakterier og salte fra vandet. De fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg bruges blandt andet i køkkenet i hotel- og restaurantbranchen, der har store mængder opvask:

”Med de fuldautomatiske omvendt osmoseanlæg bliver vandet total afsaltet. På den måde undgår kunderne for eksempel kalk- og saltaflejringer på glas, bestik og service, som i stedet bliver skinnende rent og krystalklart. Det betyder, at de kan undlade efterpolering af glas, bestik og service, som normalt kan være en tidskrævende opgave. De sparer derved både mandetimer og en helt masse penge,” siger product manager hos BWT Danmark, Lars Jensen.

Ishøj Mekaniskes direktør Allan Rasmussen nyder at være med til at bygge ny teknologi inden for omvendt osmose, som effektiviserer køkkenet hos blandt andet hoteller og restauranter:

“Vi har en politik på vores maskinfabrik om, at vi gerne vil holde os på forkant med udviklingen og bidrage med den nyeste teknologi i maskinindustrien. Vi er glade for, at vi med POM blokken til BWT Danmark kan bidrage til produkter og teknologier til vandbehandlingsanlæg i højeste kvalitet,” fortæller han.

Lokalt samarbejde i Greve, der gavner produktudvikling
 Ishøj Mekaniske videreudvikler også på nye produkter i samarbejde med BWT Danmark, som selv står for designet af deres vandbehandlingsanlæg.

”Det har stor værdi for os, at vi kan arbejde sammen med Ishøj Mekaniske i udviklingen af nye produkter til vores erhvervskunder. Vores forskellige kompetencer gør, at vi er gode til at give hinanden input til, hvordan vi kan forbedre metoderne, så det går hurtigere og produktet bliver billigere,” siger Lars Jensen og tilføjer, at jo flere emner, Ishøj Mekaniske kan bearbejde på deres CNC-maskiner pr. time, jo billigere bliver det for BWT Danmark.

Samarbejdet mellem Ishøj Mekaniske og BWT Danmark er ikke helt tilfældigt. Begge er nemlig lokale industrivirksomheder i Greve, der begge har adresser i industrikvarteret på Geminivej.

”Det gør det fleksibelt for os, at Ishøj Mekaniske bor lidt længere nede ad vejen. Hvis vi for eksempel har forslag til tilpasninger på komponenterne, kan vi hurtigt gå over til dem og få rettet det til med det samme. Det gør det også nemt for os at samarbejde i udviklingsprocesser, så vi hurtigt kan teste og videreudvikle på produkter sammen,” siger Lars Jensen.

 Tre års samarbejde i lokalområdet på flere komponenter til vandbehandlingsanlæg har desuden skabt en åben dialog og en tæt kontakt mellem de to industrivirksomheder:

”Vores samarbejde beror på tillid og gensidig respekt. Vi spørger hinanden til råds og udveksler ideer med hinanden, der giver plads til nye metoder. Oplever vi udfordringer med komponenterne, finder Ishøj Mekaniske altid en ny løsning med det samme,” siger Lars Jensen og tilføjer:

“Det har resulteret i et tillidsfuldt samarbejde mellem os i udviklingen af nye produkter, som forhåbentlig fortsætter mange år frem.”

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.031