23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Diamant coated rotor øger levetiden

En ny standard inden for mikrodispensering af meget slibende 1-komponent og 2-komponente materialer. 

Præcision, gentagelighed og processikre applikationer inden for mikrodispensering har altid været det keywords for preeflows produkter. Takket være det volumetriske uendelige stempelprincip kan næsten alle materialer med lav til høj viskositet behandles.

Materialer med meget slibende egenskaber bliver brugt mere og mere. Disse er for det meste termisk eller elektrisk ledende materialer i 1-komponent og 2-komponentområdet. Særligt hyppige er applikationer med termisk ledende pastaer, som forbruget stadig stiger på, på grund af det fortsatte boom inden for elektronik- og kredsløbsproduktion, fra små bærbare apparater til smartphones og tablets til elektriske køretøjer.

Sådanne materialers slibegenskaber er særligt udfordrende for dispenseringsudstyret og kan føre til svær og for tidligt slid. Ved at vælge den bedst egnede opsætning kan levetiden optimeres med standardudstyr, men rotoren og statoren slides hurtigere end normalt og som et resultat heraf skal delene udskiftes. Dette skyldes teknologien og er tilfældet for alle dispensere, der arbejder i henhold til den progressive hulrumspumpeteknologi.

preeflow har taget denne udfordring op og udviklet en løsning, der signifikant forbedrer systemets levetid ved behandling af stærkt slibende materialer, især i mikro mængdeområde. Efter afslutningen af et intensivt udviklingsarbejde og efter en lang række forsøg viste det sig, at specialbelagte rotorer var den bedste tekniske og kommercielle løsning. Disse rotorer raffineret med en såkaldt “Diamond Coating” (kort sagt: “DC”) kan fordoble eller tredoble systemets levetid, indtil rotoren skal udskiftes.  For både eksisterende og nye brugere tilbyder dette adskillige fordele, herunder:

  • Forbedring af procespålidelighed gennem et volumetrisk dispenseringssystem
  • Omkostningsreduktion på grund af reducerede krav til reservedele
  • Reduceret opsætningstid og nedetid
  • Sikker og nem håndtering sammenlignet med keramiske rotorer
  • Udskiftning af drop-in: Ingen yderligere tekniske justeringer kræves


Rotorerne med diamantbelægning fås nu til eco-PEN og eco-DUO’er i størrelserne 330, 450 og 600.

Vil du vide mere? Kontakt os på info@scanmaster.dk eller læs mere på vores hjemmeside

SCANMASTER 
Scanmaster er Skandinaviens mest udviklings- og serviceorienterede leverandør af unikke doseringsløsninger til ethvert industrielt behov i rette tid og kvalitet.

Du har behovet, vi har løsningen!

www.scanmaster.dk

ViscoTec Nordic ApS
Svogerslev Hovedgade 48, 1
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

Mia Stenholm Nogel
Salg & Marketing
mia.nogel@viscotec-nordic.com

Send til en kollega

0.063