23948sdkhjf

Sådan kan magneter gøre jer mere effektive

| Medlemsnyhed | Indrykket af Larko Magnet International A/S

Du ser magneter blive brugt i industrien utroligt mange steder. En vigtig brik der ofte er skjult for omverdenen. Larko Magneter leverer fleksible magnet systemer af høj kvalitet til både komplekse løsninger og mindre opgaver.

Magneter møder du mange forskellige steder. I virksomheder, institutioner, kommunale bygninger og ikke mindst forretninger. De bliver ofte brugt som usynlig holdefunktion og spiller derfor en stor rolle i hverdagen for mange mennesker, uden at man umiddelbart lægger mærke til dem.

Hos Larko Magneter er produktudvikling og tilpassede kundeløsninger en fast del af hverdagen for teamet. Du finder derfor et meget bredt sortiment af magneter og magnetiske produkter hos os. Vi holder nøje øje med, hvordan markedet udvikler sig, og hvilke nye muligheder der er for at skabe de mest optimale magnet produkter for vores kunder.

Med magneter gør du det helt enkelt at justere eller udskifte jeres løsninger. På den måde sparer I både tid på selve monteringen og når løsningen senere hen skal tilpasses jeres nye behov og vilkår.

Vores magneter bliver brugt til rigtig mange forskellige opgaver, som er tilpasset lige netop vores kunders behov. Et lille udpluk af opgaver er fx magneter til brug på offshore platforme og inden for vindindustrien, som gribe/holdefunktion til maskiner, ophæng af kabler/rør, i udstillingssystemer og som holdefunktion til loftsplader, døre, tavler og meget mere. Nøgleordet for alle anvendelsesformer er fleksibiliteten i løsningen og effektiviteten, som sparer virksomheder for rigtig meget tid.

Kræver jeres projekt, at vi specialproducerer en løsning specifikt til jer er vi naturligvis klar på opgaven. Med over 20 års ekspertise og erfaring samt langvarige faste samarbejdspartnere er vi i stand til at levere vores kunder effektive og holdbare løsninger. I er sikret en leverandør, som ved hvad de taler om, og som ikke er bleg for at sige nej til et projekt, hvis forholdene taler for, at en anden løsning end magneter måtte være bedre for jer som kunde.

Sidder I med et projekt, som kræver en helt konkret dimension, magnetstyrke, varme- eller korrosionsbestandighed mm., så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og en snak omkring jeres muligheder. Vi rådgiver altid vores kunder ud fra det specifikke projekt, så vi opnår det helt rigtige produkt.

Kontakt os på tlf. +45 39654800 eller via post@larko.dk.

Find magneter og løsninger på Larkos hjemmeside.

Vi ser frem til at høre mere om jeres projekter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Larko Magnet International A/S

Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Danmark
Larko Magnet International A/S

Billeder & videoer

Magneter til professionelle specialistviden i magneterGummimagneter udendørs magneter offshore magneterAlt i magneter B2B magneterPottemagneter stærke magneter i metalNeodym magneter Små stærke magneter powermagneter supermagneter neo magneter

Send til en kollega

0.078