23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HIN A/S indgår nyt partnerskab med Viscom AG

Viscom AG er en førende global producent af løsninger til automatisk inspektion i elektronikindustrien Stigende kompleksitet i elektronikprodukter og øgede slutkunde krav til kvalitet, stiller høje krav til inspektionsudstyret.

Med Viscom aftalen i Danmark og Norden, kan HIN A/S tilbyde et fuldendt produktprogram til automatisk inspektion fra en yderst velrenommeret europæisk producent.

Viscom tilbyder de mest avancerede inspektionsløsninger til sikring af en fejlfri elektronik produktion. Produkterne omfatter SPI (Solder Paste Inspection), AOI (Automatic Optical Inspection) og AXI (Automatic X-ray inspection) samt ikke mindst en kombination af AOI og AXI teknologi, som giver en 100% dækkende automatisk in-line inspektion.

”Jeg er sikker på at kombinationen af en højkvalitets leverandør som Viscom, på såvel innovative produkter som support, kombineret med vores egne dedikerede og kompetente HIN teknikere, vil give vores kunder hidtil usete fordele”, udtaler HIN Direktør Lars Fensbo.

 ”Det har også været afgørende for valget af Viscom, at hovedsædet ligger i Hannover tæt på Danmark. Det betyder, at det er enkelt og hurtigt for kunderne at se hele produktlinjen, samt mulighed for dybdegående demonstrationer og samtidig være tæt på producenten”, tilføjer salsansvarlig for Viscom hos HIN Søren Tranberg.

Læs mere om aftalen og Viscom

HIN A/S
Langmarksvej 29
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87691616
P nummer: 1002776744

Send til en kollega

0.235