23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsrådgivning hos Berner Danmark A/S

Hvorfor Berner Danmark A/S skiftede sikkerhedsrådgiver, og hvad det har betydet for virksomheden...

Berner Danmark A/S, som er leverandør til auto- og byggebranchen, var ikke helt så trygge ved deres tidligere sikkerhedsrådgiver som de ønskede at være, hvilket selvfølgelig er vigtigt, når man som virksomhed har en ekstern sikkerhedsrådgiver tilknyttet, understreger Trine Sønderby, Chemical Consultant hos Bureau Veritas HSE og nuværende sikkerhedsrådgiver for Berner Danmark A/S:

”Når man vælger at bruge en ekstern sikkerhedsrådgiver, er samspillet mellem rådgiver og virksomhed utrolig vigtig. Sikkerhedsrådgiveren skal give sig tid til at lære virksomheden og dens aktiviteter at kende således, at virksomheden har en god og tryg fornemmelse af, at rådgiveren kender virksomheden og kan agere, hvis der for eksempel skulle komme ændringer i lovgivningen på netop de områder, virksomheden arbejder med.”

Usikkerheden fik Berner Danmark A/S til at søge efter en ny samarbejdspartner, der kunne dække virksomhedens behov for professionel og kompetent sikkerhedsrådgivning, og det fik virksomheden til at række ud til Bureau Veritas HSE, som allerede var en tæt samarbejdspartner på andre ydelser:

”Vi følte ikke, at vi var i helt så gode hænder ved vores tidligere sikkerhedsrådgiver, og da vi kendte til Bureau Veritas i forvejen gennem vores brug af DGDoc til at udarbejde sikkerhedsdokumenter, var det en helt naturlig ting at udvide samarbejdet. Samtidigt stod vi til at skulle have fornyet vores lagerkollegaers viden om håndtering af ADR, og dette kursus udbydes også af Bureau Veritas,” fortæller Thomas Gaardbo, Lager og logistikchef hos Berner Danmark A/S.

En øjenåbner med sikkerhedsbriller på

På baggrund af det i forvejen udbyttelsesrige samarbejde med Bureau Veritas HSE, ligger Berner Danmark A/S heller ikke skjul på, at de havde høje forventninger til deres nye udbyder af ekstern sikkerhedsrådgivning.

”Vi ønskede at få ro i maven og blive bekræftet i, at vi gjorde tingene forsvarligt, da vi som virksomhed altid stræber efter at gøre tingene ordentligt - både overfor kunderne, men også overfor vores kollegaer,” fortæller Thomas Gaardbo og understreger, at deres forventninger i den grad blev indfriet:

”Allerede efter første sikkerhedsgennemgang blev der påpeget ting, hvor vi ikke altid levede op til kravene, hvilket der hurtigt blev rettet op på. Og ideer og inputs til ”nice-to-have” ting, som f.eks. at få tydelig opmærkning på øjenskyllestationer og få dem flyttet til nogle mere fornuftige steder, blev også udvekslet og implementeret. Når man går i tingene dagligt, bliver det jo ofte bare rutine, så det er sundt at få et par andre øjne på – og endnu bedre, når der er sikkerhedsbriller på de øjne,” siger Thomas Gaardbo med et smil.

Et tæt samarbejde på tværs af behov

I lyset af virksomhedens udbytte, er Berner Danmark A/S slet heller ikke i tvivl om, at det var den rette beslutning at udvide samarbejdet med Bureau Veritas HSE og lade det gå på tværs af forskellige behov og ydelser:

”Vi har nu mere og bedre egenkontrol, inden vi afsender noget og mere tydelighed på intern sikkerhed. Desuden arbejder vores fragtsystem, Consignor, nu sammen med Bureau Veritas’ DGDoc, så det tager ikke mange sekunder at udarbejde sikkerhedsdokumenter til vores forsendelser, hvilket er en stor lettelse i forsendelsesafdelingen, og da Bureau Veritas på sidelinjen sørger for at vedligeholde vores transportdatabase i forhold til vores nye artikler o.l. er vi sikre på, at alle oplysningerne i systemet altid er opdaterede,” fortæller Thomas Gaardbo og fremhæver såvel det faglige som personlige:

”Bureau Veritas er altid kontaktbare og meget løsningsorienterede hver gang, vi har telefoneret ind med spørgsmål. Vores tilknyttede sikkerhedsrådgiver har en meget positiv tilgang til tingene, taler i et letforståeligt sprog, og er god til at formidle viden og informationer.”

Læs mere om sikkerhedsrådgivning hos Bureau Veritas...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047