23948sdkhjf

Hurtigere montage, længere serviceinterval og nul lækager

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

Ved at erstatte en stor, skrøbelig grafitpakning med en robust kammprofil undgår Gas Storage Denmark lækager og er nu tilbage i drift inden for en halv arbejdsdag - 75 procent hurtigere end tidligere.

Langt oftere end nødvendigt oplevede Gas Storage Denmark lækager fra en glykolvarmer, der sørger for at udskille kondensvand fra den naturgas, der distribueres fra to nationale, underjordiske gaslagre. Lækager fra dette sekundære system er ikke kritiske, hverken i forhold til sikkerheden eller gasforsyningsopgaven, men de medfører mange unødige og tidskrævende vedligeholdsarbejder. At udskifte den hidtidige pakning var et besværligt job, som krævede ikke så få folk: Grafitpakninger med en diameter på 1,4 meter er ganske ustabile og beskadiges nemt.

Ved at erstatte en stor, skrøbelig og utilstrækkelig grafitpakning med en robust kammprofil i et optimalt design undgår Gas Storage Denmark lækager og er nu tilbage i drift inden for en halv arbejdsdag, når der udføres vedligeholdelse. 75 procent hurtigere end tidligere. Læs hele casen her.

Betech rådgiver, fremstiller og leverer tætningsløsninger til enhver applikation inden for gas, olie og procesindustrien: Spiralvundne pakninger (Spiral Wound Gaskets), Kammprofil-pakninger, flangepakninger, Ring Type Joints, Thermiculite-pakninger m. fl. Se de mange typer pakninger.

Betech udbyder det bredeste udvalg af pakninger, tætninger, støbte gummidele og andre polymerbaserede produkter til kunder i mange brancher og industrier.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Send til en kollega

0.078