23948sdkhjf

Johannes har fundet rette hylde hos EL:CON Grenaa

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

D. 2. oktober 2020 er Johannes Sejr Ellekjær Rønne udlært elektriker fra EL:CON i Grenaa, hvor han har haft sin faste gang gennem hele sin læretid.

Johannes har været en vellidt lærling og kollega hos teamet i Grenaa, fortæller serviceleder Jesper Nielsen Hindkjær. ”Han er alletiders gut, der altid siger ja til opgaver, og som har et rigtig godt hoved skruet på. Han er vokset virkelig meget med sine opgaver og har fundet det, han brænder for”, udtaler Jesper.

Det er især industriopgaverne, der har vækket Johannes’ helt store interesse. ”Jeg har haft mulighed for at prøve rigtig meget forskelligt, både renovering, nybyg, alarmer og industri. Det har været rigtig godt, og det har gjort mig sikker på, at det er industri, jeg brænder allermest for”, fortæller Johannes og forklarer, at det særligt er opgaverne, hvor der skal programmeres eller tænkes ud af boksen og findes kreative løsninger, som ligger i top. Både Johannes og Jesper glæder sig derfor til, at Johannes fortsætter arbejdet med industriopgaverne i Grenaa som udlært elektriker.

Stort tillykke!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.062