23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Hans Buch A/S har vi netop lanceret en ny webshop

Vi har netop lanceret en helt ny webshop – hansbuch.dk/shop, der skal gøre det både nemmere og hurtigere for dig at få dine varer fra Hans Buch A/S.

Vi har netop lanceret en helt ny webshop – hansbuch.dk/shop, der skal gøre det både nemmere og hurtigere for dig at få dine varer fra Hans Buch A/S. Find jeres varer blandt: Elektromekanik, Mekanisk befæstelse, HVAC, Pneumatik, Produktionsværktøj, Instrumentering, Marine samt Jernbaneprodukter.

På webshoppen kan du:

- Spare minimumsordregebyret som lægges på telefon- og e-mailordrer
- Søge blandt mere end 8.000 varenumre og handle 24/7
- Logge ind på din selvbetjeningsløsning og se ordrestatus, genbestille varer, oprette favoritter, downloade og printe     fakturaer og meget mere.

Alle nye webshopkunder modtager 1 kg gratis Matador-Mix på webordrer i resten af 2020, ligesom de deltager i konkurrencen om et gavekort til Hjem-Is på 500 kr., som de kan forkæle sig selv og sine kollegaer med. Der trækkes en vinder hver måned blandt alle indkomne ordrer. Det betyder, at jo flere ordrer I placerer i vores webshop, jo større er sandsynligheden for at vinde gavekortet til lækker is fra Hjem-Is.

I første omgang har vi lagt omkring 8.000 varenumre i shoppen, men vi er på vej med mange flere.

 Bliv kunde med det samme – det tager kun 2 minutter

På webshoppen kan I betale med kreditkort eller blive oprettet som fakturakunde og købe på kredit. Har I en prisaftale hos os, får I også vist jeres unikke priser, når I er logget ind. 

Besøg vores webshop her

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.125