23948sdkhjf

Bekræftet: Apple præsenterede iPhone 12 på stort liveevent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det har længe været forventet, at den amerikanske teknologigigant Apple pønsede på at sende en ny iPhone 12 på markedet.

Og de rygter er altså nu blevet bekræftet. Den 13. oktober kunne direktør Tim Cook og repræsentanter fra Apple løfte sløret for det nyeste skud på stammen inden for iPhone-familien, der blandt andet bød på 4 modeller, banebrydende skærmteknologi, trådløs opladning med Magsafe og meget, meget andet. Vil du blive klogere på de nye specs, funktioner og features, så læs med i artiklen her. Du kan også bestille iPhone 12 ved at klikke her. 

Apple har haft et godt år 2020 – iPhone 12 er kronen på værket
Mens rigtig mange virksomheder har lidt under coronakrisen og pandemiens eftervirkninger, så er Apple stærkere end nogensinde før. Ikke nok med aktiekursen er steget over 50 % i løbet af år 2020. Nej, salget af både iPads og Macbooks er væsentligt højere end forventet, og med de annoncerede nye modeller af iPad og Apple Watches tegner alt på, at 2020 og 2021 bliver blandt virksomhedens bedste. Med den nye lancering af iPhone 12 sætter Tim Cook kronen på værket. Analytikere forventer nemlig, at Apple vil være i stand til at sælge mellem 180 og 220 millioner enheder – blot i løbet af de første 12 måneder. 

Så kom iPhone 12 endelig
Det har dog ikke været nogen kæmpe overraskelse, at man nu har præsenteret iPhone 12. Snarere tværtimod. Det har ikke været nogen hemmelighed, og flere eksperter havde ramt plet med, at man ville lancere en ny iPhone-model inden Black Friday og julesalget, selvom de fleste forventede, at offentliggørelsen var kommet noget før. Men nu er den her. iPhone 12 og dens i alt 4 modeller blev præsenteret på et kæmpe liveevent på blandt andet YouTube, hvor flere millioner seere sad med. Her blev der dykket ned i features og funktionalitet, ligesom at release dates blev fastsat til hhv. d. 23. oktober for iPhone 12 og iPhone 12 Pro, mens det hedder d. 13. november for Mini og Max.  

iPhone 12 byder på lynhurtigt internet med 5G
Der var ikke sparet på features, da Apple skulle indvie alle sine trofaste tilhængere i det nyeste familiemedlem. En banebrydende foto- og videoteknologi, der gør billeder i mørke eller med dårlig belysning markant bedre via machine learning, trådløs opladning via Magsafe-teknologien og en 50 % kraftigere CPU var blot nogle af de overskrifter, som tiltrak opmærksomhed. Muligheden for at tilgå 5G-nettet var dog blandt de helt store nyheder, idet modellerne kan benytte sig af mmWave-teknologien, som er førende inden for lynhurtigt 5G-net. Det gør de iPhones fremragende til at streame og spille på farten og udnytte mulighederne i 5G-teknologien. 

Hvad fortalte Apple ellers om iPhone 12?
Af andre nyheder kunne Apple fortælle, at modellerne har XDR OLED-skærme, og at iPhone 12 byder på en 87 % bedre low-light-oplevelse og billedstabilisering. Generelt var der spækket med ny tech, opgraderinger af eksisterende hardware og smarte features, som enhver iPhone-tilhænger vil sætte pris på. Der er ingen tvivl om, at iPhone 12 nok vil ligge under mange juletræer i år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.062