23948sdkhjf

Apple bekræfter: Her er den nye iPhone 12

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

På et liveevent d. 13. oktober kunne amerikanske Apple omsider løfte sløret for det, mange fans og eksperter havde håbet på.

Nemlig den nye iPhone 12, som langt om længe er blevet bekræftet. De 4 nye modeller rammer handlen d. 23. oktober og d. 13. november, men bare rolig. I artiklen har vi samlet alt det, du skal vide om det nyeste medlem i iPhone-familien, så du er godt klædt på til at forkæle en, du holder af, eller dig selv med en iPhone 12, der formentlig bliver blandt de mest populære gaver i år. Dyk ned i features og funktioner her, eller forudbestil din iPhone 12 her.

Apple runder år 2020 flot af med iPhone 12
Det er de færreste virksomheder, som er kommet helt uskadt igennem coronakrisen og et underligt år 2020. Men Apple er måske en af eksemplerne på netop det. I hvert fald er den amerikanske virksomheds aktier i topform og vokset med 53 % i løbet af kalenderåret. Denne flotte udvikling kommer som et resultat af en markant vækst i salget af flagskibene iPad og Macbook, som begge er gået som varmt brød. Mange ser derfor iPhone som det naturlige prik over i’et på et flot år, idet det forventes, at Tim Cook og Co. kan sælge mellem 180 og 220 millioner enheder i løbet af de første 12 måneder efter, at iPhone 12 rammer handlen. Alt tyder altså på, at 2020 og 2021 bliver rekordår for den amerikanske mastodont.

Mange havde (for)ventet iPhone 12
Hvis det kommer som en overraskelse, at Apple nu lancerer iPhone 12, så er du i mindretallet. I hvert fald havde de fleste eksperter og analytikere spået, at en ny model var på vej, og selvom Apples seneste presseevents ”kun” bød på nyheder omkring iPads og Apple Watches, så var offentliggørelsen ikke velbevaret hemmelighed, hvorfor forventningsfulde Apple-fans nu kan ånde lettet op og gøre sig klar til, at de 4 nye modeller rammer Danmark. Direktør Tim Cook kunne nemlig på et liveevent på YouTube med millioner af seere fortælle, hvad man havde arbejdet på ift. iPhone 12. Her blev sløret for release dates ofte løftet. iPhone 12 og iPhone 12 Pro forventes at lande hos forhandlerne d. 23. oktober, mens datoen hedder d. 13. november for Mini og Max. Altså i god tid til både Black Friday og julehandlen. 

iPhone 12 proppet med ny teknologi – fra 5G til fotofeatures
Men hvad kan du så forvente af funktionalitet og features i de nye iPhones? Det korte svar er ”mange ting”. Det lidt længere svar er, at teknikerne hos Apple blandt andet har givet foto- og videoteknologien et gevaldigt løft, så man nu er helt fremme i skoene, når det kommer til at tage billeder med ikke-optimal belysning. Endvidere bliver det muligt at oplade trådløst via Magsafe, mens indmaden i form af CPU’en har fået et nøk opad med 50 % mere power. Noget, som mange har bidt mærke i, er muligheden for at bruge 5G-nettet, så der er lagt i kakkelovnen til lynhurtigt internet, herunder streaming og gaming.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063