23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spica Technology deltager på UK offshore

Spica Technology deltager den 28.-30. november i samarbejde med DWEA i den virtuelle messe Renewable UK Global Offshore Wind 2020 som 1 ud af blot 5 danske virksomheder.

Mere end 100 udstillere fra hele verden vil samles på samme virtuelle platform og 300 af vindenergiens førende eksperter vil holde foredrag om Storbritanniens ambitioner for grøn genopbygning.

”Det digitale er en helt ny verden for os og vi håber naturligvis at møde nye samarbejdspartnere og høre mere om de nyeste trends på markedet”, fortæller Benny Thomsen, CEO fra Spica Technology ApS

”Spica Technology er i Danmark bedst kendt for deres retrofit controller til levetidsforlængelse af ældre vindmøller, men har længe været en større spiller når det kommer til eksport af dataopsamlingsudstyr til OEM’erne.

Vi glæder os til at komme på messe igen og komme til at møde både nye og bekendte mennesker selvom det er på en anderledes platform.

Samtidig har vi en hel række af spændende produkter til offshore markedet som vi af rent logistiske grunde sjældent tager med på messer, men virtuelt får vi som underleverandør en helt anden mulighed for at vise vores løsninger frem.”

Spica Technology vil fremvise 6 af deres bedste løsninger til offshore markedet, der kan optimere drift, test og vedligehold af vindparker:

  • Hardware-in-the-loop til fremtidens vindmøllestyringer
  • SCADA-Paneler
  • Dataloggere
  • Temperaturmålere
  • Mobilt dataopsamlingsudstyr
  • Udstyr til Wind Steering
     

Læs mere om den virtuelle udstilling her

 

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Send til en kollega

0.047