23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få glæde af Gravlunds fleksible maskinkapacitet

Gravlund Industrigummi råder over adskillige produktionsmetoder til produktion af emner i gummi i alle seriestørrelser

Kompressionsstøbning til gummiemner er den mest udbredte produktionsmetode hos virksomheden, der råder over adskillige størrelser presser, som muliggør produktion af emner helt ned til 1 mm’s størrelse og op til emner på 1 m2.

Kompressionsstøbning med vacuum bliver typisk anvendt hos Gravlund Industrigummi til støbeforme med mange kaviteter og store seriestørrelser.

Transferstøbning anvendes typisk ved indstøbning af metal i gummi. Metaldelene placeres i en støbeform, som lukkes, hvorefter gummiet trykkes ind via et kammer.

Sprøjtestøbning anvendes typisk til produktion af silikoneemner og er eksempelvis velegnet til medicinalindustrien med høj præcision. Sprøjtestøbningen er adskilt fra den øvrige produktion hos Gravlund Industrigummi.

Ekstrudering benyttes til produktion af gummiprofiler i metermål. Derudover råder Gravlund over teknikker, der kan vulkanisere profiler sammen til eksempelvis rammer eller store pakninger.

Udstansning/skæring af gummiplader med stansejern eller CNC skæring benyttes eksempelvis til produktion af flade pakninger.

Ring til os og hør nærmere på telefon 4466 9830 eller skriv til os på info@gravlund.dk. Få yderligere information om Gravlund Industrigummi på www.gravlund.dk.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt.
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018.
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA.
Gravlund Industrigummi A/S
Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31491436

Kontaktperson

Send til en kollega

0.093