23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BSB Industry modtager ISO 14001 og ISO 45001 certifikater

Bureau Veritas overrakte ISO 14001 og ISO 45001 certifikater til BSB Industry

BSB Industry er blevet certificeret i miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (ISO 45001). Certificeringerne er resultatet af det arbejde Head of QHSE & CBI, Winnie Fedders, igangsatte for et år siden og har gennemført i samarbejde med kollegerne på fabrikkerne i Lunderskov.

- Vi er stolte af, at vi nu endelig er certificeret i miljøledelsessystemet ISO 14001 og arbejdsmiljøledelsessystemet ISO 45001. Processen blev bremset af covid-19, men gennem online audits i foråret og en tredages fysisk audit af to eksperter i august, har vi nu bestået certificeringen, siger en glad Winnie Fedders og forklarer, hvorfor BSB Industry satte certificeringsprocessen i gang.

- BSB Industry har i mange år arbejdet seriøst med både miljø og arbejdsmiljø, og vi har hele tiden fokuseret på at blive bedre på begge områder. Det nuværende verdensbillede sammenholdt med et stigende krav fra kunder om at træde op på det øverste trin, var vigtige årsager til, at det blev nu. Vi kan simpelthen ikke tillade os at lade være, understreger Winnie Fedders, der oplever, at såvel eksisterende som nye kunder værdsætter BSB Industrys arbejde med certificeringen.

- Vores kunder er naturligvis meget tilfredse med de to nye certifikater, men certifikaterne vil også kunne supportere processen med at opdyrke nye kunder, især fordi miljø og arbejdsmiljø er flettet sammen med de 17 Verdensmål, som har stort fokus i øjeblikket.

- Samtidig er vores tidligere lidt uformelle tilgang til miljø og arbejdsmiljø blevet styrket med faste processer og muligheden for at fastholde fokus. Vi har været nødt at sætte ord på de ting, vi gør, og det giver en bevidsthed blandt medarbejderne, så også her har der været et decideret kompetence-løft, forklarer Winnie Fedders.

BSB Industry står godt rustede til at møde fremtidens kundekrav

Som et synligt bevis på at miljø og arbejdsmiljø bliver taget seriøs i BSB Industry, fik CEO Teddy Norsgaard Jørgensen og Head of QHSE & CBI Winnie Fedders overrakt certifikater af Peter Worck Nielsen, der er External Sales Manager & Customer Relations Manager Certification i Bureau Veritas.

- BSB Industry har i mange år arbejdet seriøst med miljø og arbejdsmiljø. Med certificeringen har de nu et bevis på, at de overholder en række krav og ikke mindst, at de arbejder systematiske og kontinuerligt med forbedringsprojekter, der kommer såvel deres medarbejdere, samarbejdspartnere som hele samfundet til gode, mener Peter Worck Nielsen.

- I kombination med BSB Industrys ISO 9001 certificering står de med en ISO 14001 certificering og en ISO 45001 certificering godt rustede til at møde deres samarbejdspartneres forventninger til, at de som virksomhed arbejder for at sikre et godt arbejdsmiljø, en så bæredygtig produktion som muligt og en ensartet, høj kvalitet af deres produkter, understreger Peter Worck Nielsen, der sammen med sine kolleger i Bureau Veritas møder stor ros fra Head of QHSE & CBI Winnie Fedders.

- I BSB Industry har vi oplevet Bureau Veritas som en fleksibel og omstillingspart samarbejdspartner. De var hurtige og dygtige til at etablere en virtuel audit, så vi kom i gang trods covid-19. Vi har fået både ris og ros i processen, og begge dele har været med til at sikre, at certificeringerne kom i hus, ligesom det har været med til at udvikle vores virksomhed, understreger Winnie Fedders.

Læs mere...

Bureau Veritas
Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25601289
P nummer: 1008350686

Send til en kollega

0.047