23948sdkhjf

NY PN/Ethernet IP Coupler fra Helmholz

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

PN/EtherNetIP Coupleren fra Helmholz tilbyder en nem integrerbar forbindelse, samt galvanisk isoleret dataudveksling mellem en PROFINET-controller og en EtherNet/IP-PLC.

Den nye PN/EtherNetIP Coupler kommer i et kompakt design og tilbyder en galvanisk isoleret og praktisk løsning til jævn dataoverførsel.

Modtagne inputdata på den ene af netværkssiderne stilles til rådighed som outputdata på den anden netværksside af PLC.  IO-dataoverførslen sker i realtid og så hurtigt som muligt, uden yderligere brug af håndteringsblokke.

Den maksimale størrelse af de transmitterbare I/O-data er 1.024 bytes. Op til 3 input og 3 outputenheder kan konfigureres på EtherNet/IP netværkssiden.  300 konfigurerbare slots er tilgængelige for PROFINET IO-data.

Integrationen i PLC'ernes tekniske opsætningsværktøj er muliggjort af en GSDML-fil på PROFINET-siden; ekstra konfigurationssoftware er ikke nødvendig. Konfigurationen af ​​IO data, der skal udveksles, udføres i det respektive tekniske værktøj. En EDS-fil, der er kompatibel med konfigurationen, kan derefter downloades af PN/EtherNetIP-Coupleren fra Helmholz hjemmeside og bruges til konfiguration af EtherNet/IP PLC.

Ud over PROFINET/EtherNetIP-kommunikation, laver PN / EtherNetIP Coupleren også en MQTT Publisher som er tilgængelig på begge netværkssider. På denne måde kan dataværdierne udveksles via gatewayen, men de kan også distribueres via MQTT til visualisering eller drift af dataoptagelsessystemer.


Helmholz PN/EthernetIP Coupleren har følgende fordele:

Simpel konfiguration med klart struktureret overvågning

Høj grad af sikkerhed som resultat af galvanisk isolering imellem de to netværkssider

Der bruges minimal plads i styreskabet, grundet et kompakt DIN skinne design

MQTT udgiver på begge netværkssider

 

PN/EtherNetIP Coupleren fra Helmholz tilbyder en nem integrebar forbindelse, samt dataudveksling mellem en PROFINET-controller og en EtherNet/IP-PLC.

Vil du vide mere om den nye PN/EthernetIP coupler, så kig her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.078