23948sdkhjf

Samarbejde giver helt nye muligheder for tyndpladeindustrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Nyt samarbejde mellem Hans Buch A/S og TOX® PRESSOTECHNIK – den førende leverandør inden for presser, drive systemer og sheet metal joining techniques, åbner op for smartere løsninger til tyndpladeindustrien.

Hans Buch A/S har indgået et samarbejde med TOX® PRESSOTECHNIK – markedets førende leverandør inden for presser, drive systemer og sheet metal joining techniques. Et samarbejde, der vil åbne op for muligheden for at udvikle nye og smartere løsninger til tyndpladeindustrien.

TOX® PRESSOTECHNIK, der tilbyder innovative produkter og løsninger til tyndpladebearbejdningsindustrien, herunder automatiske og manuelle presser, samt specialmaskiner, har meget erfaring med at levere store løsninger til automobilindustrien. Løsninger som Hans Buch A/S i samarbejde med TOX® PRESSOTECHNIK kan bruge til at udvikle smartere løsninger til den danske almindelige industri.

TOX® PRESSOTECHNIK fungerer desuden som et godt supplement til øvrige leverandører i Hans Buch A/S, såsom PEM® og Haeger, da det giver mulighed for at sammensætte nogle af de bedste produkter og løsninger inden for presbefæstelse, sheet metal joining og tyndpladebearbejdning generelt i skræddersyede totalløsninger til den danske industri.


Innovative løsninger til tyndepladeindustrien

Med TOX® PRESSOTECHNIK som samarbejdspartner får Hans Buch A/S dermed mulighed for at levere endnu flere innovative løsninger til den danske industri, herunder:

  • Løsninger der kan lave samling af to eller flere plader, og som kan sikre at pladerne ikke brydes, hvilket betyder, at pladerne beholder deres styrke – også omkring samlingerne.
  • Løsninger der kan sikre, at samlingerne altid har samme trækstyrke i modsætning til, hvad man kan ved punktsvejsning.
  • Elektromekaniske drives, som er meget præcise og kan bygges sammen med en robot. Her kan de levere trykkræfter fra 2 op til 1000 KN.
  • Pneumohydraulics drives, som kombinerer pneumatik og hydraulik, og kun kræver, at du tilslutter luft, da hydraulikken er indbygget i drivet. Det gør, at de er i stand til at levere kræfter fra 2 op til 2000 KN. Denne type drive kan anvendes sammen med letvægtsrobotter.  

Mulighederne for nye og smartere løsninger er mange med det nye samarbejde mellem Hans Buch A/S og TOX® PRESSOTECHNIK.


Vil du høre mere om de innovative løsninger Hans Buch A/S kan tilbyde i samarbejde med TOX® PRESSOTECHNIK?

Kontakt Product Manager Henrik Dahl på hda@hansbuch.dk eller +45 61 22 75 12  og få mere at vide. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres udfordringer, og hvordan vi kan løse dem.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.063