23948sdkhjf

Remote udvikling - Er I klar til at udnytte mulighederne?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tekpartner A/S

Covid-19 har betydet, at mange virksomheder har flyttet dele af deres udvikling remote.

Vi har vænnet os til at holde teammøder online. Og oplevet, at der ligefrem ligger besparelser i tid og ressourcer, når remote rykker ind. Det skaber nye muligheder - også på tværs af landegrænser.

Hos TekPartner står vi på mål for, at det ikke er sværere at arbejde med eksterne teams på 200 kilometers afstand end med teams på 2000 kilometers afstand. Når man er uafhængig af geografi, får man pludselig adgang til agile og multidisciplinære teams i Europa og resten af verden - med spidskompetencer, der ikke nødvendigvis er tilstede (og ledige) lokalt. Den mulighed vil vi gerne dele med jer.

TekPartner har arbejdet med nearshoring i mere end 10 år. Vi arbejder inden for (næsten) alle teknologier og industrier i tæt samarbejde med dygtige udviklere i det meste af Europa. Vi har bl.a. kompetente HW/SW og It-udviklere, der effektivt og med kort varsel er klar til at flytte dit projekt ”end-to-end” eller bistå med specifikke kompetencer, hvor din virksomhed enten mangler ressourcer eller bevæger sig inden for nye teknologier.

Med dansk projektstyring giver det din virksomhed samme sikkerhed, som hvis udviklerne havde siddet i Ribe, København eller en hvilken som helst anden dansk by.

-  Kontakt os, hvis du vil have en konkret snak om jeres muligheder.

Få indspark fra én vores kunder, der har erfaringer med at placere udviklingen eksternt her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tekpartner A/S

Hørkær 28, 1.
2730 Herlev
Danmark
Tekpartner A/S

Send til en kollega

0.048