23948sdkhjf

El installationer under ansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Når der er tale om at skulle lave el installationer, lægge gulvvarme eller sætte videoovervågning op, er det de færreste af os nordjyder, der ved, hvordan vi skal håndtere opgaven.

Det kan være en farlig indsats, når man finder gør-det-selv værktøjskassen frem og vil arbejde med el - så tilkald hellere end elektriker, så du er helt sikker på, at opgaven bliver udført korrekt.

Men hvorfor ikke bare gøre det selv?

Når det kommer til at spare penge, er Nordjyderne yderst gode til at gå ind i større gør-det-selv projekter, som vi sjældent selv kan færdiggøre. Så kan det godt være, at det er meget bekvemt selv at kunne ordne udfordringer i hjemmet eller i virksomheden, men det er dog ikke så optimalt, når der skal løses udfordringer inden for el.

Især vådområder, som eksempelvis badeværelser, skal man helst ikke indgå i selv, da det er her, at faren for at komme til skade er størst. Det kan nemt gå grueligt galt og være meget sundhedsskadeligt, hvis man forsøger sig med at løse el opgaverne selv.

Det kræver en professionel

Det er vigtigt at have i baghovedet, at det er et fagområde, der altså kræver en helt særlig håndtering og ekspertise - skal du eksempelvis energioptimere dit hus, din virksomhed eller dit landbrug i nærheden af Jammerbugt, er en elektriker i Jammerbugt Kommune ikke svær at støve op. Du kan både besøge eller ringe til el-forretningen for at få den rigtige hjælp til opgaverne - og tøv endelig ikke, for hvis der er nogle, der forstår sig på både større og mindre el installationer, er det altså elektrikerne.

De nordjyske elektrikere står klar til at hjælpe

I Jammerbugt Kommune finder du faktisk et af områdets største el-butikker - en el forretning i Fjerritslev - hvor personalet består af faguddannede elektrikere, som blandt andet kan hjælpe med at håndtere udskiftning af armaturer og lysrør, samt opsætning af alt fra stikkontakter til varmepumper. El-forretningen har også en faguddannet salgsassistent, som kender sit kram indenfor lamper, så du kan trygt sætte din lid til, at du kan få den rette hjælp her.

Det er altså vigtigt at indgå et samarbejde med en specialist, når du skal ordne el opgaver. Du får den rette hjælp, så udfordringen med din el bliver løst korrekt, og ingen kommer til skade.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078