23948sdkhjf

Guide: Sådan genoplever du de store øjeblikke

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er yderst smukt at mindes en stor begivenhed, sammen med dem, man holder af.

Det kan være, at I mindes bryllupsdagen i august eller dengang junior blev student. Når disse store begivenheder skal mindes, er det skønt at kunne samles omkring fotoalbummet, og sammen genopleve disse øjeblikke i erindringen. 

Denne artikel giver et indblik i, hvordan disse store begivenheder kan mindes igen og igen, så de forbliver foreviget. 

Gem dekorationerne
Der er mange måder, at genopleve dit smukke bryllup på i erindringen, selv lang tid efter den smukke dag. Når valsen er danset, de levende lys er pustet ud og det nu er tid til at lukke og slukke for festen, kan du tage bordpynt, blomster eller bordkortene med dig hjem, og gemme i en lille æske. På den måde kan du altid tage disse frem, og mindes den smukkeste dag i dit liv. 

Sørg for at samle underskrifter i din studenterhue
Som nyudklækket student er der mange ting at forholde sig til - hvornår er der studenterkørsel, hvilke hueregler gælder og kan man i virkeligheden hælde drikkelse ovenpå huen og drikke det? Alt imens den unge student forsøger at finde hoved og hale i det hele, er det en god idé at huske, at få hilsner og underskrifter i studenterhuen. Det kan være fra venner, undervisere eller familie, og det behøver ikke at være en lang smørre. Så kan denne tid mindes igen og igen, og når huen findes frem flere år senere, vil disse hilsner danne ramme om mange sjove erindringer. 

Lej en fotograf
Når brudeparret bliver transporteret fra kirken, er der tradition for, at blive kørt ud og få taget nogle billeder. Det kan være en god idé at leje jer ind hos en professionel fotograf, der kan forevige øjeblikket med smukke baggrunde, og som har styr på det med vinkler. 

Det samme gælder for den kære student. Studenterugen er lang, så mon ikke der kan afsættes noget tid til at få foreviget den unge og vilde tid, der hører sig med. Find din trofaste fotograf i hobro, og forevig de store øjeblikke, så I kan genopleve dem i erindringen mange år senere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063