23948sdkhjf

NY Audio Precision APx517B Akustisk Analysator

| Medlemsnyhed | Indrykket af GOmeasure ApS

Denne nye analysator er et komplet akustisk testsystem med audio analysator, forstærker, hovedtelefon forstærker, mikrofon forstærker og et udvalg af digitale interface optioner.

APx517B er designet til test af hovedtelefoner, head-sets, mikrofoner, og højtalere. Idet den har alt integreret er den ekstrem hurtig at sætte op til test og om konfigurere til nye test.

Traditionelt har ingeniører set sig nødsaget til at indkøbe separate komponenter, såsom forstærkere, lydkort, opsamlingskort og diverse interface kort (f.eks. Bluetooth®). Dernæst kræver denne type set-up konfigurering og kalibrering, for at få det samlet som ét system. APx517B er designet til at strømline denne proces.

APx517B kan gøres klar til test på under 5 minutter. Et pålideligt og robust system, der kombinerer uovertruffen hardware og software. Derudover kommer hver APx517B med en akkrediteret ISO/IEC 17025 kalibrering og en specifik impedans målenøjagtighed.

Denne video viser hvor hurtigt APx517B kan sættes op til test: https://www.youtube.com/watch?v=n4iVQptDEJw&feature=emb_logo

 For mere information så kontakt os i dag på telefon 31 33 18 19 eller på mail salg@GOmeasure.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
GOmeasure ApS

Værkstedsgården 14, 1.
2620 Albertslund
Danmark
GOmeasure ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.065