23948sdkhjf

Pakninger efter mål – samme dag, du bestiller

| Medlemsnyhed | Indrykket af Betech A/S

Nyttigt i Coronatider og når det virkelig haster: Som den eneste i Danmark tilbyder Betech en onlineservice, hvor fladpakninger efter mål kan afhentes eller sendes samme dag, du bestiller dem.

Når du bestiller din pakning inden kl. 9, så er den klar samme hverdag kl 12 til afhentning eller ekspresudbringning fra Betechs fabrik.

Same Day Express – som hasteservicen kaldes - omfatter 8 grundtyper af flade flange- og maskinpakninger fremstillet af 16 gængse materialevarianter efter individuelle mål.


» Vi har egentlig altid ydet kunderne en hasteservice, når der er brug for det, men aldrig gjort væsen ud af det. Nu oplever vi at stadigt flere service- og vedligeholdelsesvirksomheder står med en akut opgave, som kræver hurtig tilgang til nye pakninger af god kvalitet. Derfor har vi valgt at lave et enkelt og endnu hurtigere servicekoncept, som kan tilgås online – så kan montøren eller arbejdslederen altid bestille en pakning til det aktuelle formål … også uden for almindelig arbejdstid «
-fortæller Timm Lauridsen, Product Manager hos Betech A/S.


Når det drejer sig om et mindre antal pakninger i et veldefineret design, skal Betech blot bruge tre timer til at få ordren gennem produktionslinjen. Leveringstiden opleves ofte længere, men det skyldes den eksterne logistik der skal til, for at bringe pakningen frem til anvendelsesstedet.


» Same Day Express er også nyttig her i en Corona-tid, hvor mange vedligeholdsopgaver må udsættes. Visse steder får montører og serviceteknikere kun lov at komme ind til akutte opgaver. Det ændrer i en vis grad arbejdsmønsteret fra planlagt, forebyggende service mod akut, hastebetonet udbedring. I de tilfælde er det endnu mere presserende at få pakningerne hurtigt – og der kan sågar vindes yderligere tid ved at bestille pakningerne på stedet fra en IPad eller lignende. «


Med Same Day Express er der faktisk også et andet servicevindue: Bestillinger indtil kl. 12 kan enten afsendes samme eftermiddag eller afhentes næste hverdagsmorgen fra kl. 7. Dermed får alle kunder en god chance for at få løst akutte opgaver ganske hurtigt. Og kunder, som opererer i de syddanske regioner, får en særlig interessant mulighed for at afhente pakningerne på fabrikken i Bramming, der ligger mellem Kolding og Esbjerg.

Nærmere information om mulighederne for Same Day Express-pakninger findes på hjemmesiderne betech.dk og betech.shop/express – eller hos Betechs kundeservice på tlf. 4485 8100.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Danmark
Betech A/S

Billeder & videoer

Betech ekspres-pakninger 8 grundtyperProduct Manager Timm Lauridsen, Betech A/S

Send til en kollega

0.062