23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinfabrikken vokser takket være dygtige medarbejdere

Ishøj Mekaniske er en maskinfabrik ud over det sædvanlige. Mens mange andre virksomheder har svært ved at holde hjulene i gang under coronaen, så snurrer Ishøj Mekaniskes CNC-fræsere og CNC-langdrejere lystigt derudaf.

Den rette kombination af gode moderne maskiner og specialiserede topmotiverede medarbejdere er fabrikkens opskrift på succes med at levere komponenter i høj kvalitet og til tiden – komponenter som indgår i alt fra vandbehandlingsanlæg til høreapparater og mikrofoner.

”Det er dejligt, at vi ikke er så ramt af coronaen, så det gør noget. Vi har et super stærkt team, som forstår at levere, det som kunderne efterspørger,” siger direktør Allan Rasmussen fra Ishøj Mekaniske. Han glæder sig også over, at fabrikkens dygtige og engagerede medarbejdere også har været hurtige til at omstille sig til nye omgangsformer og holde produktionen i gang på trods af covid 19:

”Jeg er lykkelig for, at det er nogle engagerede og disciplinerede mennesker, vi har ansat. Der er ingen slinger i valsen i forhold til at holde afstand og passe på hinanden. Selvom vi ikke kan være så tæt sammen, som vi plejer at være, så fungerer samarbejdet og den daglige produktion rigtig godt. Derfor kan jeg også fortsætte med at investere i nye maskiner, så vi hele tiden har de bedste forudsætninger for at tage nye opgaver ind,” siger han.

Drejede og fræste emner skal stadig gøres færdige, vaskes og pakkes
Jimmi Teil Hansen har været hos Ishøj Mekaniske i mere end fem år. Han arbejder på lageret, og det er ham, der afslutter arbejdet med de drejede og fræste emner i rustfri stål, aluminium, messing, plast, acryl, automatstål, bronze og kobber mv. Han vasker, pakker og sørger for, at det ser pænt ud, når kunderne åbner kasserne med komponenter til deres egen produktion. Han har selv været påvirket af corona på den måde, at hans datter har været syg, uden dog at smitte resten af familien. På arbejdet føler han ikke, at corona fylder:

”Vi har et godt sammenhold hos Ishøj Mekaniske, også selvom vi er blevet skilt ad i frokoststuen, så vi ikke kommer i kontakt med ret mange. Nu har jeg jo også hele lageret for mig selv, og jeg passer mit arbejde som sædvanligt,” siger Jimmi.

Præcision og orden omkring CNC-fræserne
Emil Krogh er ansvarlig for at få produktionen i CNC-fræserne til at glide uden problemer – og så naturligvis at kvalitetssikre de mange forskellige emner, som fræses i rustfri stål, aluminium, messing, plast, acryl, automatstål, bronze og kobber mv. Han siger:

”Det er præcision, jeg arbejder med. Jeg holder fokus på, at det, som kunden vil have, det er det, vi leverer.”

Han passer fræserne sammen med Ishøj Mekaniskes lærlinge og føler, at selv i corona tider er det nemt at fastholde hverdagen høje standarder:

”Vi er vant til præcision og orden, det kan godt spille en rolle i forhold til corona. Vi går op i, at tingene skal ligge på deres plads, og der skal være rent. Så vi holder fanen højt,” siger Emil.

Julestemning i afdelingen med CNC-langdrejning
Claus Jørgensen er udlært på Ishøj Mekaniske, hvor han har været foreløbig i 10 år. Han arbejder med CNC-automatdrejning og forklarer om sit arbejde:

”Vi laver emner – vi kan kalde dem dimser – og nogle af dimserne kræver ekstremt høj præcision, hvor vi skal holde os indenfor nogle tusindedele af en millimeter. Det er sjovest at lave noget kompliceret, som man får til at køre godt. Nogle gange laver vi 10 emner, andre gange 100.000 af det samme.”

I teamet med CNC-langdrejning arbejder de tre sammen, og det er kun dem, der er i kontakt med hinanden i hverdagen. Selvom virksomheden ligger i Greve, hvor smittetallet er højt, føler Claus sig ikke særlig påvirket af corona:

”Der er taget forholdsregler, og vi spritter meget af. Vores julefrokost bliver ikke som den plejer, men ellers opleves situationen slet ikke så negativt for os. Jeg selv har en julekugle stående, så indenfor har vi da lidt julestemning, selvom coronaen hærger udenfor,” siger Claus.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Send til en kollega

0.034