23948sdkhjf

Gravlund Industrigummi ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Vi takker vores kunder og forretningsforbindelser for et godt samarbejde i 2020

På trods af et år i pandemiens tegn, har vi haft travlt med at producere for vores eksisterende kunder. Vores forretning spænder over mange forskellige brancher, hvilket har gjort os mindre sårbare overfor pandemien, der som bekendt har ramt visse brancher hårdt. Vi er taknemmelige over, at vi ikke har kunnet mærke nedgang trods pandemien.

I 2020 er vi desuden blevet valgt som leverandør til udvikling af mange spændende produkter i teknisk gummi, både for eksisterende og nye kunder, og vi er klar til flere nye projekter i 2021. Et sjovt eksempel på en opgave, vi har løst i 2020, er nye politistave til Politiet – læs artikel her.

Vi er i gang fra 4. januar kl. 7 og er godt rustet til at tage fat på det nye år. Finansielt opretholder vi for 7. år i træk vores AAA-rating, hvilket viser, at vi er en pålidelig samarbejdspartner, også i fremtiden.

De bedste ønsker til alle om en Rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår!

Gravlund Industrigummi A/S

Telefon: 4466 9830

Email: info@gravlund.dk

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Med mere end 70 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • Certificeret i ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018
  • Opretholder for 7. år i træk den højeste kreditrating, AAA

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.078