23948sdkhjf

Video-introduktion til MS 365 BC-apps til produktionsstyring

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

NAVEKSA - specialist i it-løsninger til produktion- og lagerstyring - udvikler og tilbyder apps til Microsoft 365 Business Central.

 

Nu er det muligt – via en række nyproducerede videoer – at få en lettilgængelig og hurtig introduktion til hver af disse apps.

Serien af NAVEKSA apps omfatter:

 • ShopFloor – appen gør det enkelt at planlægge arbejdet i produktionen og se aktuel status på basis af operatørens start og stop meldinger. Alt foretages på brugervenlige skærmbilleder til både planlæggere og operatører.
  Der er mulighed for sekvensstyring og kø-styring og kontrol, kvalitetsrapportering, jobtidsregistrering, komme/gå, samt sporbarhedsstyring.
 • CadConnect – appen gør det muligt at viderebearbejde produkt-konstruktionsdata til produktionsdata. Produktionsteknikeren har mulighed for at oprette styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system, oprette data manuelt eller kopiere og ændre bestående produkter til nye varianter.
  CadConnect indeholder også modellering, kostpriskalkulation og automatisk oprettelse af data i Dynamics 365.
 • ItemPlanning - appen giver medarbejdere i salg, lager, indkøb og produktion et fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger. 
  Der er mulighed for ”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning, når der sker noget uventet, samt præcis beregning af mankosituation med mulighed for direkte ordreoprettelse for hurtig afhjælpning på både varer, styklister, montagevarer og produktionsordrer.
 • MakeToOrder - appen til planlægning, styring og omlægning af produktionsordrer.
   

Se videoen om ShopFloor her

Se videoen om CadConnect her 

Se videoen om ItemPlanning her 

Se videoen om MakeToOrder her 

Apps'ene kan anvendes i skyen, som en hosted løsning eller on premise.

 

Se også NAVEKSAs generelle introduktionsvideo.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Send til en kollega

0.094