23948sdkhjf

Automatiser behandlingen af procesvand og spar penge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

Bortskaffelse af proces-spilde-vand er omkostningstungt for virksomheder og belastende for miljøet. Med Envotherms lejeløsning kan du både sænke dine omkostninger og skåne naturen, uden at skulle investere i dyrt maskineri.

 

Envotherms forretningsidé er baseret på kosteffektivitet, bæredygtighed og cirkularitet. Konceptet består derfor af at kunne gennemføre grønne investeringer i industrien, uden at gå på kompromis med hverken effektivitet eller pris. Anlæg fra Envotherm optimerer og automatiserer processer der ellers ville have kostet både virksomhederne og miljøet dyrt.

Envotherm tilbyder kunderne at leje et anlæg så de kan se besparelserne allerede fra dag 1. Hvis behovet en dag skulle ændres, kan anlægget returneres og op til 80% af materialerne kan genbruges i nye anlæg. Alsidigheden i anlæggene gør derfor også at du som kunde nemt kan opgradere hvis du har brug for mere kapacitet. Samtidig er al service, support og reservedele inkluderet i lejeprisen.

Anlægget overvåges digitalt 24/7 så du kan være sikker på at systemet altid kører gnidningsløst. En typisk kunde opnår en besparelse på håndtering af deres procesvand på mellem 25-40% fra første dag anlægget er i drift.

Når procesvand renses i anlægget, udskilles det i to fraktioner. Den ene er 90% destillat (rent vand), der kan genbruges i produktionen uden tilførsel af kemikalier/blødgøringsmidler. Den anden fraktion er koncentrat (olie/tungmetaller og lignende). Denne fraktion skal fortsat bortskaffes, men udgør nu kun 10%. Transportomkostninger reduceres derfor typisk med 80%.


Eksempel: Kunde har 600 m3 proces-spildevand om året. Bortskaffelsesomkostninger udgør 950 kr./m3. Kunden betaler altså 570.000 om året for at få bortskaffet vand.
Med Envotherms lejeløsning, udgør lejen 550 kr./m3, mens energiforbruget gennemsnitligt er 45 kr./m3, en samlet pris på 595 kr./m3. Derudover genbruger anlægget 90% af proces-spilde-vandet, således at kunden, ved en m3 pris på 60 kr., sparer yderligere 32.400 om året. Samlet giver det en besparelse på 188.400 per år, eller 33%.

 

Vi tilbyder at din virksomhed kan sende spildevand til test hos Envotherm, uden beregning.

Besøg vores hjemmeside og og udregn hvor meget du kan spare, eller kontakt os for yderligere oplysninger.
Læs mere


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Send til en kollega

0.063