23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robot-kompatibel PCB-tester og programmer

Vores seneste projekt bringer os til grænsen for automatisering, da vi designer en PCB-tester, der kan betjenes af en robot. Teststationen huser et udskifteligt armatur, hvilket øger fleksibiliteten og letter vedligeholdelsen af opsætningen.

Dette projekt handler om automatisering og robotter. Vi har bygget en PCB-tester, der kan betjenes af en robot. Teststationen huser et udskifteligt armatur, hvilket øger fleksibiliteten og letter vedligeholdelsen af opsætningen. Løsningen er en opdatering af ældre hardware. 

Maskinen har flere testfunktioner.  Først identificeres printkortet baseret på en unik stregkode. Programmeringsstifter opretter forbindelse til printkortet og programmerer enheden. Samtidigt udføres kvalitetskontrol, når en buzzer testes for at fungere korrekt ved hjælp af en mikrofon. Testnåle tjekker, at resten af elektronikken er tilsluttet og fungerer i henhold til specifikationerne. Andre testfunktioner inkluderer kontrol af udgangsforbindelser til resten af produktet, inklusive spændinger på motorer og Hall værdier. 

Samarbejdet med kunden, Claus Stahlfest fra Linak A/S, sikrer at testeren fungerer som forventet og integreres med de eksisterende celleelementer. 

Læs på vores hjemmeside hvordan kan vi  automatisere din  produktion: https://ccm-ee.dk/da/test-systemer

CCM Electronic Engineering
Grundtvigs Alle 175, 1.
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29292078
P nummer: 1012058558

Kontaktperson

CCJM
Claus Christian Jørgen Moos
ccm@ccm-ee.dk

Send til en kollega

0.066