23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Develco tilbyder produktionsstyring

Develco – din ansvarlige samarbejdspartner til elektronikproduktion i hele produktlivscyklussen

Med den hurtige teknologiske udvikling forældes elektronikkomponenter og kan på et tidspunkt ikke leveres mere. Develco kan sikre den fortsatte produktion af dine elektronikprodukter ved automatisk at godkende og udskifte erstatningskomponenter i produkter i løbende produktion. Desuden sørger Develco for opdatering af test og logistik ved softwareopgradering af elektronikprodukter.

Samarbejdet med BEUMER Group i mere end 25 år viser Develcos stærke kompetencer inden for produktionsstyring. BEUMER Group har en førende position på det globale marked for bagagehåndterings-- og sorteringsanlæg til lufthavne og pakkecentraler. Med en opdatering af motorstyringen har Develco bidraget til at forbedre BEUMER Groups teknologiske platform og sikret kvalitets- og stordriftsfordele i koncernen.

Hvis din virksomhed ikke har procesviden om elektronikproduktion, kan du trygt overlade produktionsstyringen til Develco. Vi er ansvarlige for produktionsstyring i hele produktlivscyklussen, imens du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Develco A/S
Hedeager 40
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13441243
P nummer: 1000564149

Kontaktperson

AR
Anette Rosenvinge
Marketing Responsible
+45 41778803 anr@develco.dk

Send til en kollega

0.031