23948sdkhjf

Komponent-mangel skaber nye muligheder.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celltech A/S

Den verdensomspændende komponentmangel skaber meget lange leveringstider og giver elektronikproducenter udfordringer. Al tyder desværre på at de sorte skyer bliver hængende langt ind i 2022.

Det er frustrerende, når man ellers opererer i markeder med fremgang.

Bilindustriens batteribehov til el-biler, overstiger langt etablerede batteri producenters produktionskapacitet og lægger derfor bånd på hovedparten af alle producerede Li-Ion batterier. Dette presser elektronikindustrien hårdt, da leveringstiderne er stigende.
Som om det ikke var nok, så er transportkapaciteten på Sø og Luft, specielt i Asien og USA, udfordret grundet Covid-19.

Hos Celltech ser vi alligevel solen skinne igennem de sorte skyer. I den seneste måned har vi set en stigning i nye kunder, som er på jagt efter batterier - specielt de eftertragtede Li-Ion celler. Med et stærkt leverandørpartnerskab har Celltech Gruppen med succes flere forskellige kanaler for sourcing af de efteragtede celler, hvilket åbner nye samarbejdsdøre mod de nordiske kundemarkeder.

Derudover har Celltech Gruppen investeret i strategiske komponenter, for at sikre rettidig produktion af eksempelvis PCM / BMS (sikkerhedsprint) som bruges i Li-Ion batteriløsninger til vores eksisterende kunders behov. 

Udelukkende komponent leverandør bliver vi aldrig, da det kun er en lille del af vores forretnings koncept, hvor vi tilfører værdi til kunder. Vi skaber merværdi teknisk og økonomisk, ved blandt andet at hjælpe kunderne med at udvikle bedre slutprodukter, sænke deres produktionsomkostninger, øge leveringssikkerhed etc. I merværdikæden indgår blandt andet, teknisk viden, produkter fra anerkendte producenter, udvikling, test, verificering, produktion, logistik, certificering mm.

Der er ingen tvivl om, at elektronikmarkedet går en udfordrende fremtid i møde, men med et godt og sikkert fundament og de rigtige samrabejdspartnere, kan man komme godt igennem det. For at løse de fremtidige udfordringer, er vi løbende i dalog med vores kunder om deres fremtidige behov.  

Celltech Gruppen en del af ADDTECH koncernen, som tilbyder 5 forretningsområder; Automation – Components – Energy – Industrial Process – Power Solutions. Koncernen består af 130 virksomheder med 3000 ansatte fordelt over 20 lande og en årsomsætning på 11 milliarder SEK.
Power Solutions består af 28 virksomheder, hvoraf de 9 fokuserer på batteriteknik og kundespecifikke batteriløsninger. Celltech Gruppen er lokaliseret i Skandinavien med salg, lager og logistik lokalt i Danmark, Sverige, Norge & Finland.

Celltech Gruppen udvikler og producerer kundespecifikke batteriløsninger i Sverige, Finland og Kina. Med salgskontorer i alle nordiske lande samt Shanghai og Hong Kong opererer vi world-wide.
Flere informationer kan findes på www.celltech.dk eller ved at kontakte osinfo@celltech.dk eller på tlf.: +45 70252201

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celltech A/S

Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
Celltech A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062