23948sdkhjf

Lithium batterier: Når batteriet er hjertet i din elektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Celltech A/S

I vores efterhånden højteknologiske moderne samfund med IoT løsninger, bliver der stillet større og større krav til batteriets formåen.

Det gør sig gældende hvad enten det er en flowmåler, datalogger eller tracker, som kan være et ”stand alone” produkt, der skal opsamle data løbende og sende flere gange dagligt. Det er her batteriet, som er ”hjertet” i applikationen, skal præstere i henhold til kravspecifikationen.

Batteriet kan f.eks. være i en tracking enhed (en sporingsenhed), som kan være fæstnet på flytbart materiel, der skal transporteres fra A til B worldwide. Her kan der forekomme store temperatur udsving undervejs, når enheden skal melde sin position og sende sine data via et GSM-modul til ejermanden. I sådanne situationer bliver batteriet eller batteripakken udfordret på både høje og lave strømaftræk i forskellig artede perioder / sekvenser.

Producenter af Lithium batterier som eksempelvis EVE Battery eller Ultralife, producerer forskellige serier, som har hver deres speciale/spidskompetence, eksempelvis en standard, en højstrøm eller en højtemperatur batteri celle. Vigtigst er at batteriet passer til applikationens strømprofil. Til tider er det nødvendigt at tilføje en capacitor (kondensator) for at løfte batteriets performance til det ønskede niveau.

Vi evaluerer strømprofilen før vi vælger brand og batteriløsning. Da vi er leverandør uafhængige, tilbyder vi altid vores samarbejdspartner den bedste mulige løsning, teknisk og kommercielt.

Nogle gange er kompromisser nødvendige, hvis ikke dimensioner, strømprofil, brugs scenarie ikke er foreneligt. Hos Celltech  har vi mange års erfaring i at indgå i projekter, som handler om at analysere strømbehovet og konstruere den tekniske løsning på vores egen produktion i Kina. Vi kan med stolthed tilbyde vores egene ingeniør teams, og bidrage med produktudvikling.

Celltech tilbyder rådgivning, udvikling, produktion in-house af små serier til test, såvel som større serier. Moderne produktionsfaciliter, med en skandinavisk ledelse og kultur i kinesiske rammer. Vi sætter en stor ære i at forstå og tyde projektet til fulde, og forme den bedst tænkelige batteritekniske løsning indenfor de givne rammer.

Batteritekniske Lithium løsninger kræver godkendelser, eksempelvis UN38,3, IEC, UL etc. Celltech  arbejder tæt sammen med tredjepart og kan tilbyde alle tænkelige godkendelser, som måtte være nødvendige for produktet, og sikrer produktet bliver markeds klar.

Med salgskontor i øst og vest Danmark er vi tæt på det danske marked og tilbyder yderst dedikerede medarbejdere for nye projekter.

Står I netop med et nyt projekt eller et produkt der kunne tåle en opgradering på strømkilden, er vi klar at rådgive jer på bedste vis. 

Vi ser frem til jeres henvendelse.

Celltech Gruppen 

Celltech Gruppen en del af ADDTECH koncernen, som tilbyder 5 forretningsområder; Automation – Components – Energy – Industrial Process – Power Solutions. Koncernen består af 130 virksomheder med 3000 ansatte fordelt over 20 lande og en årsomsætning på 11 milliarder SEK.
Power Solutions består af 28 virksomheder, hvoraf de 9 fokuserer på batteriteknik og kundespecifikke batteriløsninger. Celltech Gruppen er lokaliseret i Skandinavien med salg, lager og logistik lokalt i Danmark, Sverige, Norge & Finland.

Celltech Gruppen udvikler og producerer kundespecifikke batteriløsninger i Sverige, Finland og Kina. Med salgskontorer i alle nordiske lande samt Shanghai og Hong Kong opererer vi world-wide.
Flere informationer kan findes på www.celltech.dk eller ved at kontakte os på info@celltech.dk eller på tlf.: +45 70252201

Medlemsnyhed

Indrykket af
Celltech A/S

Lejrvej 25
3500 Værløse
Danmark
Celltech A/S

Billeder & videoer

Eve Lithium batterier celltech Ultralife Lithium batterier CelltechUltralifife 9V lithium celltechUltralife Lithium celltech

Send til en kollega

0.078