23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch udvider med fødevaregodkendte fittings

Fødevareproduktion er underlagt strenge lovkrav. Hos Hans Buch tilbyder vi med ekspertise en sikker, tryg og ukompliceret adgang til fødevaregodkendte komponenter fra anerkendte Tierre Group.

I Hans Buch søger vi altid at udvide vores portefølje, så vi på bedste vis efterkommer den efterspørgsel, vi møder i markedet og hos vores kunder. Et af de nyeste skud på stammen er den ansete producent Tierre Group, der producerer fittings inden for pneumatik, væsker, fødevarer og kemiske applikationer.

Allan Nelbom, divisionschef i Hans Buch, udtaler om produktudvidelsen:

”Vores leverandør Tierre Groups fittings og slanger er af tårnhøjkvalitet, og vi ser meget frem til at kunne servicere et nyt segment af kunder med vores dybe faglighed i at finde tekniske løsninger, der opfylder selv de mest specifikke behov.”

Tierre Groups fødevaregodkendte produkter på Hans Buchs webshop
Selvom der en kompleks lovgivning at foreholde sig til, behøver det hverken at være besværligt eller utrygt at handle fødevaregodkendte komponenter.

I Hans Buch sørger vi for, at alle vores produkter lever op til kravene om sporbarhed og dokumentation, såvel som produkterne altid lever op til de seneste lovmæssige forordninger.

Vi har ligeledes gjort det nemt at handle fødevaregodkendte fittings og slanger med ganske få klik. På hansbuch.dk/shop finder du hele vores kvalitetsudvalg fra Tierre Group.

Skulle du alligevel være det mindste i tvivl, så kontakt Product Manager Sebastian Fischer Vang på sdv@hansbuch.dk eller +45 3953 7050. 

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.032