23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch har indgået aftale med Rhombus og Colson Group

Hans Buch har officielt overtaget kontrakten som salgsrepræsentant af hjul for Colson Group og Rhombus i Skandinavien.

Det er med stolthed, at Hans Buch kan meddele, at Hans Buch pr. 1. februar 2021 officielt har overtaget kontrakten som Rhombus og Colsons Groups leverandør af caster-hjul i Skandinavien.

Hans Buch overtager salgsaftalen fra Klingspor A/S, der har ønsket at fokusere på deres kerneforretning inden for slibemateriel.

Indlemmelsen af brandet Rhombus og Colson Group er en stærk tilføjelse til Hans Buchs eksisterende portefølje af kvalitetsprodukter til industrien – og i Hans Buch ser vi frem til i endnu højere grad at kunne matche kundernes behov med skræddersyede løsninger.

Om overtagelsen siger Rasmus Pedersen, divisionschef i Hans Buch:

”Som en del af Fritz Schur Technical Group kender vi i Hans Buch vores kunders behov ganske indgående. Vi har kompetencer inden for mekanisk befæstelse, såsom blindnitter, nittebøsninger, presbefæstelse og toxing, værktøj såsom møtrikspænder, skralder, slagnøgler, slibere og specialværktøj. Vi leverer kabler, konnektere, kundespecifikke kablekonfigurationer og EMC-beskyttelse, og så har vi et tæt samarbejde med den danske robotindustri og en dyb forståelse for deres applikationer."

"Vi vil altså ikke blot være lagerførende på udvalgte Rhombus- og Colson-hjul, men bidrage til en pålidelig supply chain og kompetencer inden for engineering og design, der kan matche selv de mest specifikke krav fra diverse R&D-afdelinger.”

Læs den fulde nyhed om overtagelsen her

Køb dine Rhombus- og Colson-hjul allerede i dag
hansbuch.dk/shop finder du hele vores kvalitetssortiment af lagerførte Rhombus- og Colson-hjul. Finder du ikke, hvad du har behov for her, så tøv ikke med at kontakte os.

Har du sprøgsmål?
Spørgsmål om overtagelsen kan rettes til divisionschef Rasmus Pedersen  rpe@hansbuch.dk eller +45 4368 5143.

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.063