23948sdkhjf

Antibaktielle kontakter, når hygiejnen har top-prioritet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schneider Electric Danmark A/S

Vores nye LK® Antibak - LKs antibakterielle kontakter har en avanceret antibakteriel belægning, der gør at bakterierne nedbrydes, og dermed kan være med til at minimere eventuel smittespredning af håndbårne vira og bakterier.

Fokus på bekæmpelse af smittespredning som følge af håndbårne overførsler af bakterier, vira og svampe øges stadig. Infektionssygdomme via bakteriespredninger er først og fremmest til skade for vores helbred, men koster også milliarder af kroner om året i form af udgifter til hospitalsindlæggelser, lægebehandling og tabt arbejdsfortjeneste. 

Med overbevisende teknologi er det imidlertid muligt at bekæmpe bakteriespredningen. Den populære Lauritz Knudsen afbryder-serier - LK FUGA(R) fås nemlig med antibakterielle overflader. Det er Rigshospitalets Infektionshygiejniske Enhed, der har været med under udviklingen af produktet, og som har testet den antibakterielle belægning.  

De antibakterielle produkter leveres som løst tilbehør og er nemme at montere på eksisterende såvel som nye LK el-installationer, og henvender sig til alle miljøer hvor hygiejnen har topprioritet - fx hospitaler, plejehjem, ældreboliger, børneinstitutioner, kontormiljøer, hoteller og andre bygninger, hvor der færdes mange mennesker. 

Sådan virker vores antibakterielle kontakter:  

Overfladen er belagt med en avanceret lak, som effektivt nedbryder en lang række sygdomsfremkaldende bakterier.  Store dele af sygdomsfremkaldende bakterier nedbrydes allerede efter 15 minutter. 
Belægningen kan holde op til 30 år og er ikke umiddelbart synlig på kontakterne.  

Læs mere om de antibakterielle kontakter her

Nyt logo, der tydeliggører budskabet.  

Vi har netop redesignet vores anibak-logo, så det i højere grad tydeliggører produktets kvaliteter på materialer og emballage. På bagsiden af vores tangenter, rammer, afdækninger og underlag, har vi sat det lille antibak-ikon, så de også let kan identificeres der. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schneider Electric Danmark A/S

Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Danmark
Schneider Electric Danmark A/S

Billeder & videoer

Antibakteriel logo på vores kontakter

Send til en kollega

0.048